Sta mislite o nicku iznad

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Pimp ... Skraceno od pimpek, pimpac, .... :???::???: Nije valjda??? :oops:

Puno imam mnogo prostitutki

EDIT
[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/UDApZhXTpH8&amp;hl=en_US&amp;fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param>[raw]<embed src="http://www.youtube.com/v/UDApZhXTpH8&amp;hl=en_US&amp;fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]

Član
Učlanjen(a)
22.12.2009
Poruka
448
posto se vodi mnogo polemike sto mi je taj nick

Pimp sam uzo jos na pocetku regovanja na forumima

ali bio mi je []D [] []V[] []D

kada neki forumi nisu prihvatali takvu vrstu nicka...onda sam uzeo Pimp,al posto je obicno uvek bio zauzet uzeo sam Pimp017 to 017 je pozivni za moj grad....i tako :D

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
to 017 je pozivni za moj grad....i tako :D

A ja mislio da si rodjen 017og ...:blum3:
Pa, ocigledno je da je 017 Vranje ... Cega tu ima nejasnog, nego mene je stvarno interesovalo ono PIMP - privlaci paznju zaista a ovo ispred ... Pa, jebiga, mora se zezamo malo, inace bi prsli ... Nadam se da se nisi uvredio ...

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
posto se vodi mnogo polemike sto mi je taj nick

Pimp sam uzo jos na pocetku regovanja na forumima

ali bio mi je []D [] []V[] []D

kada neki forumi nisu prihvatali takvu vrstu nicka...onda sam uzeo Pimp,al posto je obicno uvek bio zauzet uzeo sam Pimp017 to 017 je pozivni za moj grad....i tako :D

hmmm ovo je zanimljivo "crtanje"...moram i ja da probam
7[]L [ ] []\[] []< []

uuu jeeee al je komplikovano...mozak me zaboleo programirajućiwacko2

Član
Učlanjen(a)
22.12.2009
Poruka
448
A ja mislio da si rodjen 017og ...:blum3:
Pa, ocigledno je da je 017 Vranje ... Cega tu ima nejasnog, nego mene je stvarno interesovalo ono PIMP - privlaci paznju zaista a ovo ispred ... Pa, jebiga, mora se zezamo malo, inace bi prsli ... Nadam se da se nisi uvredio ...

ma sto bi se uvredio...forumi su za to...just chill out....:yea:

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Trebalo bi da piše zonki...kao kod Pimpa...
7[]L predstavlja slovo Z:dntknw:

Natrag