Član
- Učlanjen(a)
- 31.10.2009
- Poruka
- 3.068
Pa posecujem vas ponekadMislio sam da je otisao zauvek?
Black-crno i to jako crno a wizard je carobnjak i to jako crni carobnjakO nick-u ništa .... O korisniku mnogo toga .... :yea:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pa posecujem vas ponekadMislio sam da je otisao zauvek?
Black-crno i to jako crno a wizard je carobnjak i to jako crni carobnjakO nick-u ništa .... O korisniku mnogo toga .... :yea:
Tako je wajti tako cu te zvati.Japanski jeНик је скроз оригиналан али као што рекох, немам представу шта значи? Звучи јапански?
А не знам што сте дигли фрку око чаробњака, очигледно да постоји бели и црни и шта ћемо сада? Увек је тако и било у бајкама... :yea:
А не знам што сте дигли фрку око чаробњака, очигледно да постоји бели и црни и шта ћемо сада? Увек је тако и било у бајкама... :yea:
Uuuuuuuuopa...vec sam pomislila da se mojne ope' "digao iz mrtvih":mrgreen:Ник је скроз оригиналан али као што рекох, немам представу шта значи? Звучи јапански?