Šta mislite o korisniku iznad?

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Dobar je PYC, ima onaj prepoznatljiv bosanski šarm i duhovitost, a i kuva najbolju kafu i sprema najbolja peciva na forumu. :D I ova fora mu je dobra:

vidi se da voli guzu i siku, znači auspuh mu služi samo za izbacivanje.
:mrgreen:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Dobar je PYC, ima onaj prepoznatljiv bosanski šarm i duhovitost, a i kuva najbolju kafu i sprema najbolja peciva na forumu. :D I ova fora mu je dobra:
:mrgreen:

Nije mi baš potpuno jasno zašto je za nik uzeo ime jednog od dvojice Cezarovih centuriona iz Victrix Rapax 24. legije ali dobar je u virtuelnim grupnjacima i trudio se tamo pa nek košta šta košta. Sluša fantastičnu muzu i to mi se sviđa. Kad ga vidim na forumu odmah pomislim na Točka, ne znam zašto. Još kad bi se izjasnio da nije za autonomnu Šumadiju pobro bi sve moje simpatije.

nenadwolf - spamer

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Nije mi baš potpuno jasno zašto je za nik uzeo ime jednog od dvojice Cezarovih centuriona iz Victrix Rapax 24. legije ali dobar je u virtuelnim grupnjacima i trudio se tamo pa nek košta šta košta. Sluša fantastičnu muzu i to mi se sviđa. Kad ga vidim na forumu odmah pomislim na Točka, ne znam zašto. Još kad bi se izjasnio da nije za autonomnu Šumadiju pobro bi sve moje simpatije.

Pisao sam za nik na nekoj temi, uglavnom zajebancija zbog serije Rim. Što se tiče virtuelnih grupnjaka, guza je netaknuta, tako da tu nema problema, snalazim se. :lol:

A Šumadija je zakon, al što bih bio za autonomiju, to je samo meni najdraži deo Srbije. :D Ionako su nam zemlju i previše rasparčali.

Edit: Eleny je misteriozna članica foruma, prijatno društvo u kafani, ali ne znam gotovo ništa o njoj.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
19.04.2010
Poruka
1.381

nenadwolf - spamer

Mozete da pricate sta hocete od danas nisam spamer!

Natrag