Član
- Učlanjen(a)
- 19.04.2010
- Poruka
- 1.381
izvini sto sam te preskocio, mislim da si dobar decko
nije to moja slika, nije valjda da ne znas ko je na slici
Nemam pojma.Ko je?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
izvini sto sam te preskocio, mislim da si dobar decko
nije to moja slika, nije valjda da ne znas ko je na slici
moj omiljeni glumac, Robert De NiroNemam pojma.Ko je?
moj omiljeni glumac, Robert De Niro
:mrgreen:vidi se da voli guzu i siku, znači auspuh mu služi samo za izbacivanje.
Dobar je PYC, ima onaj prepoznatljiv bosanski šarm i duhovitost, a i kuva najbolju kafu i sprema najbolja peciva na forumu. I ova fora mu je dobra:
:mrgreen:
Nije mi baš potpuno jasno zašto je za nik uzeo ime jednog od dvojice Cezarovih centuriona iz Victrix Rapax 24. legije ali dobar je u virtuelnim grupnjacima i trudio se tamo pa nek košta šta košta. Sluša fantastičnu muzu i to mi se sviđa. Kad ga vidim na forumu odmah pomislim na Točka, ne znam zašto. Još kad bi se izjasnio da nije za autonomnu Šumadiju pobro bi sve moje simpatije.
Najsladje skakutalo na forumu...
Nije mi baš potpuno jasno zašto je za nik uzeo ime jednog od dvojice Cezarovih centuriona iz Victrix Rapax 24. legije ali dobar je u virtuelnim grupnjacima i trudio se tamo pa nek košta šta košta. Sluša fantastičnu muzu i to mi se sviđa. Kad ga vidim na forumu odmah pomislim na Točka, ne znam zašto. Još kad bi se izjasnio da nije za autonomnu Šumadiju pobro bi sve moje simpatije.
nenadwolf - spamer