Šta mislite o korisniku iznad?

Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.132
Zonki za presednika!!!

Najduhovitiji medju duhovitima!!!
jerry.gif

Član
Učlanjen(a)
18.08.2010
Poruka
215
Dosadni ko proliv, ne umeju ni da potkace posteno kad vam se vec nudim ko na tacni sto bre ne raspalite po meni al ko ljudi.
Namestio sam vam se svima samo tako, pa ozezite bre!

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
A što ja da ti činim uslugu i da te reklamiram po forumu...Plati svoj termin na teve Pinak....ja nećem radem džaba

Član
Učlanjen(a)
18.08.2010
Poruka
215
E jebi ga onda, siroma sam, nemam para za besplatnu reklamu.
A da se malo sazalis na mene?

Dodato posle 3 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Pa kome je interesantno ono sto mu se nudi na tacni, pa jos kad je servirano bez mozga? :???:
Daj, Vlado, sve sto si ti ovde pokazao je je da umes dobro da se slihtas, a za to ti mozak ne treba.
Samo treba umeti dobro da se sagnes.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
E jebi ga onda, siroma sam, nemam para za besplatnu reklamu.
A da se malo sazalis na mene?

Siroma' sam al volim da živim
110507.gif

Šta ti je bre čoveče...što si u tripu da si najomraženiji na forumu? Kaži teta Đani šta te muči? Šta ti ne da mira pa moraš da se šigicaš kao zli dusi?

Član
Učlanjen(a)
18.08.2010
Poruka
215
Ma dosadno mi bre.
Cekam nekog pa popunjavam vreme al vidim da se neki primaju ko saucesce a voljni su i da vredjaju pa rekoh, ajde da im se malo namestim i ispunim im zelju.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.132
Siroma' sam al volim da živim
110507.gif

Šta ti je bre čoveče...što si u tripu da si najomraženiji na forumu? Kaži teta Đani šta te muči? Šta ti ne da mira pa moraš da se šigicaš kao zli dusi?

Bezi na spavanje... jbt, i ovako sam se prepusio... os da riknem od smeha?
rotfl.gif

@destrukcija

U mom selu se nekom slihta, da bi se od tog nekog imalo koristi... ne znam sta ti definises tim izrazom... :dntknw:

A, s obzirom da smo na forumu i da ovde jedinu korist, koju od nekog mozes da imas, jeste da te dobro zabavi i nasmeje, kapiram da verovatno nisi utrefio pravu rec.... yes3

Natrag