Šta mislite o korisniku iznad?

Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
658
Nik Denmark :lol:

Denmark_Flag.gif

Apsolvent
LEGEND
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
1.439
Desad, demark, mlad momak koji je opcinjen piscima.
Nemoj da si tako surov koleza, vidis da zonkiju upadaju siske u oci pa obnevideo.

Nisam surov uopšte. Evo, izvinjavam se zbog toga. Nisam mislio da napadam, nego samo hoću da znam na osnovu čega je spomenuo da sam ja iz Danske? Da li na osnovu username-a?

Još jedanputa, izvinjavam se svima zbog moje burne reakcije. Kasno je i možda je jedan od razloga zašto sam tako burno reagovao.

Član
Učlanjen(a)
27.03.2009
Poruka
530
Rekao bih da je to osoba koja je provalila da je zonki udaren mokrom čarapom ..:dntknw:

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Mlad covek koji je opcinjen vlascu i zenama, ostar na jeziku ali ovako Ok. Voli da se sali.

Nik i ja se zeznem kod tvog nika pa metnem D. Za to je kriv mozak. Jer cita samo pocetak i kraj recenice ostalo sam ubacuje.
girl_blush2.gif

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Nisam surov uopšte. Evo, izvinjavam se zbog toga. Nisam mislio da napadam, nego samo hoću da znam na osnovu čega je spomenuo da sam ja iz Danske? Da li na osnovu username-a?

Još jedanputa, izvinjavam se svima zbog moje burne reakcije. Kasno je i možda je jedan od razloga zašto sam tako burno reagovao.

:D Ama čoveče opusti se,znam da nisi ništa loše mislio....Ja sam prevideo jedno slovo u tvom nicku,ja treba da se sorryvam,ne ti ;)

@tema
Overlord......hmmm pa to je jedan mladić opsednut crvenim avaratima.

Natrag