Šta mislite o korisniku iznad?

Član
Učlanjen(a)
03.09.2010
Poruka
1.184
cecilija mi je superiška...otvorena,iskrena,duhovita....ma super je...
penguin-010.gif

7AF

Član
Učlanjen(a)
01.12.2010
Poruka
664
ih, što obožavam kad se neko ubaci, ali sreća pa je ova slatkica, te se ne ljutim...

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Čula sam da žabac može postati princ ali tigar... e to nisam čula!:???: Svaka čast!:yea:

7AF je osoba koja ume da se druži ali i da oplete, pa ko kako prođe!!! Mislim da je duhovit i OK!!!:yea:
Za preciznije mišljenje mora još da čeka!;)

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Čula sam da žabac može postati princ ali tigar... e to nisam čula!:???: Svaka čast!:yea:

7AF je osoba koja ume da se druži ali i da oplete, pa ko kako prođe!!! Mislim da je duhovit i OK!!!:yea:
Za preciznije mišljenje mora još da čeka!;)

Jedna od najsvjetlijih likuša na SF-u, u svakom pogledu.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Moja drugarica Maaaars! shout

Unosi radost gde god se pojavi i kad god se pojavi. Samo težak skot može da je ne gotivi. :mrgreen: Sjajna osoba, sunce ovog foruma, brižna drugarica, ne voli gnjavatore jer ni ona nije takva. Šta bih još rekao osim što bih joj poručim da mi skuva kafu u Dobro jutro, možda banem neki dan. :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Josip Broz Pulo. :lol:

Dr. Vuk iliti Dr. Byk... Veliki humanista, pokušava da pronađe lek za neizlečivu bolest, posvećen je pacijentima, ne sumnjam da će uspeti. yes3

A inače, rečit, ne mrzi ga da napiše više od tri reči (kao što se može videti iz citata), ne voli da svugde ubaci ovaj smajli :lol: Uopšte ne. :lol:

Natrag