Šta mislite o korisniku iznad?

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Zna on, samo kad hoće. Dobio Gold kartu od mene a sad se smirio, pametnije postuje.

Postao urednik,pa se bravi "grbav" - gleda sa visine,neće da se javi,briše postove i koji jesu i koji nisu spam,skakuće na avataru k'o koza po kamenjaru... :D:D:D

Ah,da - poštovalac imena Romanovih. ;)

Član
Učlanjen(a)
07.01.2010
Poruka
417
@ pyc

O pyc-u mislim sve najgore.

Cim se upotrebi rec "Srbija" odmah brise postove bez ikakvog obrazlozenja i objasnjenja.
Trebalo bi da se ugleda malo na ostale urednike kao sto su: "Crvendac","Ljubopitljiva", "Andjela" itd. imao bi mnogo toga da nauci, ali izgleda da je vec dovoljno mator da bi nesto naucio.

Poslednja izmena:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
@ pyc

O pyc-u mislim sve najgore.

Cim se upotrebi rec "Srbija" odmah brise postove bez ikakvog obrazlozenja i objasnjenja.
Trebalo bi da se ugleda malo na ostale urednike kao sto su: "Crvendac","Ljubopitljiva", "Andjela" itd. imao bi mnogo toga da nauci, ali izgleda da je vec dovoljno mator da bi nesto naucio.

Dobro, misli šta hoćeš. Ako si uvjeren da sam ja obrisao tvoje mišljenje o Terezi Kesoviji, varaš se. Durlanbroxov i tvoj post je neko drugi smjestio u spam. Za durlanbroxov se slažem jer je jednostavno vulgaran pa bih ga i sam obrisao, a o dotičnoj imam slično mišljenje. Tebi je obrisan jedan drugi post i to sam ja uradio. U temi Poklonite pesmu članu, jer nisi poštovao pravila o postavljanju u tu temu.

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Pesma će reći šta mislim ....

Vidi vidi ko se javio. Pjesma je super ali teško sa temom o protraćenim godinama i tužnom djetinjstvu da može na mene da se odnosi. Ali znam ja neke, nećemo ih sada imenovati koji su kukali po forumu baš na tu temu.

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
03.09.2010
Poruka
1.184
super je...jako pozitivan lik...i zato evo mu jedan Pokemon :)
fantasy-31.gif

Apsolvent
LEGEND
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
1.439
Slatka, stidljiva, zanimljiva, voli da bude u centru pažnje, ume da se dodvori itd.

Natrag