Sa povećanjem iskustva smanjile mu se mogućnosti, pa nas zajebava ovde na forumu...
Još jedan izgubljen na račvanju. Stoji već dugo ali Bog mu ne daje znak. Vjerovatno je mnogo grešan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sa povećanjem iskustva smanjile mu se mogućnosti, pa nas zajebava ovde na forumu...
Još jedan izgubljen na račvanju. Stoji već dugo ali Bog mu ne daje znak. Vjerovatno je mnogo grešan.
Dao mi je znak! Otkrio sam krevet, pa sad ležim i razmišljam...Još jedan izgubljen na račvanju. Stoji već dugo ali Bog mu ne daje znak. Vjerovatno je mnogo grešan.
Strastveni obožavalac Cece i JK, agresivan, namrgođen, često vulgaran i dvosmislen...Obožavalac vodke,brkova,crvene knjižice i Staljina! Da je on na vlasti - sve bi on po kratkom postupku! :lol:
Mislim da je los glumac...i nesto jos...samo ne mogu da se sjetim sta...:thinking:
Inace voli da koketira sa svima,ne znas zasto se plasi da se odmah meni obrati....ne moze doci do mene preko drugih ljudi:lol:
Dao mi je znak! Otkrio sam krevet, pa sad ležim i razmišljam...
Obožavalac vodke,brkova,crvene knjižice i Staljina! Da je on na vlasti - sve bi on po kratkom postupku! :lol:
Mislim da ga svakim danom sve vise volem...covjek mi je otvorio oci...i ne daj Boze da cesce dolazi ja bi krenula po bijelom svjetu da ga trazim da mi prorekne buducnost...covjek je vidovit:???: