Šta mislite o korisniku iznad?

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Mislim da voli kad cvjeta ljubav na forumu...sto ljubav izmedju dvoje sto kad se ovako svi djuture volimo:lol:
Ali vise voli da "doljeva ulje na vatru":acute:
Zaebat "mali"...:mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Još jedan izgubljen na račvanju. Stoji već dugo ali Bog mu ne daje znak. Vjerovatno je mnogo grešan.
Dao mi je znak! Otkrio sam krevet, pa sad ležim i razmišljam...
Obožavalac vodke,brkova,crvene knjižice i Staljina! Da je on na vlasti - sve bi on po kratkom postupku! :lol:
Strastveni obožavalac Cece i JK, agresivan, namrgođen, često vulgaran i dvosmislen...

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Mislim da je los glumac...i nesto jos...samo ne mogu da se sjetim sta...:thinking:
Inace voli da koketira sa svima,ne znas zasto se plasi da se odmah meni obrati....ne moze doci do mene preko drugih ljudi:lol:

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Ufurana šmizla, prepotentna, misli da se svet vrti oko nje, naivna, nezrela, željna pažnje i tuđeg ramena za plakanje... :blum3:

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Mislim da ga svakim danom sve vise volem...covjek mi je otvorio oci...i ne daj Boze da cesce dolazi ja bi krenula po bijelom svjetu da ga trazim da mi prorekne buducnost...covjek je vidovit:???:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Mislim da je los glumac...i nesto jos...samo ne mogu da se sjetim sta...:thinking:
Inace voli da koketira sa svima,ne znas zasto se plasi da se odmah meni obrati....ne moze doci do mene preko drugih ljudi:lol:

Mala voli jahorinac ali mrzi zimu. A vako, dobra je ko ljeb. I dolazi pameti, polako al sigurno.

Dao mi je znak! Otkrio sam krevet, pa sad ležim i razmišljam...

Čuj, na krevet pokazo... nije valjda mislio da spavaš... po cijele dane spavaš na poslu. Možda je mislio na nešto drugo al je smetno da si ti Lala. Trebo je pokazat i na krevet i na Sosu. Da skontaš.

Obožavalac vodke,brkova,crvene knjižice i Staljina! Da je on na vlasti - sve bi on po kratkom postupku! :lol:

A ti si totalno promašio. Mene koji i danas plače za Romanovima ubrajaš u obožavatelje tog satanističkog komunjare. Votka već.... može.... pola-pola sa Biter lemonom

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Mislim da ga svakim danom sve vise volem...covjek mi je otvorio oci...i ne daj Boze da cesce dolazi ja bi krenula po bijelom svjetu da ga trazim da mi prorekne buducnost...covjek je vidovit:???:

Čika PYC je kao kubura, retko "puca", al' kad "opali" otkida deo tela! :)

Poslednja izmena od urednika:
Natrag