Šta mislite o korisniku iznad?

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Tito je super lik...(da se ponovim.):D:D
.obozavam ga od prvog dana..kad je dosao na forum..:yea:
Ne znam da li da menjam potpis jer sam tvoj fan...;)

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Cecili, nije što si moja, ali stvarno si najbolji lik na forumu (Ulukiora je van konkurencije). :mrgreen:

Misliće ljudi da sad idem po onoj: Ja tebi vojvodo, ti meni serdare, ali nije tako. Šta reći o Ceciliji? Čovek treba da bude zaista veliki baksuz, mrgud i drka*ija pa da je ne zavoli. Retko kad kontrira, ne zato što nema svoj stav (naprotiv), nego zato što je to protiv njenih unutrašnjih principa. Potpuno se uklapa u onu biblijsku: Ko tebe kamenom, ti njega hlebom. :mrgreen: Nisam uspeo kod nje da vidim ni trunku zlobe i pakosti. Uvek je spremna za igrice i zezanje, bastion je dobrog raspoloženja na forumu. Pravi je lider, jer privlači ljudi pozitivnom energijom. Za svakog bi našla nešto lepo da kaže, za razliku od nas cinika koji bi za (skoro) svakog našli nešto loše. :mrgreen:

Cecili, nemoj nikad da se menjaš! ;)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ovako je niko nije nahvalio, sada će sigurno da se uobrazi...
Tito Pulo...dobar lik...brzo se privikao i uklopio u ovo šarenoliko SF društvo yes3

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
AAaauu Tito hvala ti na tako lepim recima...ovo je bilo do ganuca pravo u :heart:
Sad sam morala i :cray: od srece...

Death zar stvarno mislis da ja mogu da se uobrazim...:???:
Death je super momak...fin i simpatican a nadasve skroman ...jedina mu je mana sto je stidljiv ..:blum3: sve drugo su sami kvaliteti i vrline...yes3

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Death zar stvarno mislis da ja mogu da se uobrazim...:???:
Death je super momak...fin i simpatican a nadasve skroman ...jedina mu je mana sto je stidljiv ..:blum3: sve drugo su sami kvaliteti i vrline...yes3

Vidim da te je pogodio komentar, plašim se da posle njega ne bude sve "isto". Valjda neće :dntknw:
Nisam stidljiv, to samo tako izgleda tj treba da izgleda, skroman da yes3

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
Death.......

Veoma inteligentan,..skroman.....i sarmantan momak,...i da, obozaaava fudbal.......smile3

Natrag