Šta mislite o korisniku iznad?

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Pa fino si ovo izvukao skraćenjem rečenice. Đe mene nađe, ja sam veliki protivnik LGBT lobija, a sad ispadoh lezbača.:)

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ne mogu da je ukapiram. Sa jedne strane mi deluje veoma prijatno, a sa druge strane, ume da bude veoma oštra..., čak i neosnovano...
Mislim da se nije predstavila u pravom svetlu...i mislim da je malo nametljiva...
Moje mišljenje, naravno...
E, da ima neki čudan materinski odnos sa ljudima tipa ''dušo'', kao da želi svima da se dopadne...Vrlo mudro...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
I ja o tebi, samo što nemam baš mnogo vremena da iščitam postove svih forumaša sa kojima se svakodnevno susrećem na forumu. Volim da se upoznam sa svima.:)

Ovo se odnosilo na MrPricea, a za Vuka nema problema. Sreća da ima ovih smajlija , koji pokazuju raspoloženje. I ja se šalim, ali nekada može da izgleda da nije tako.:)

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Zena borac, ume da se uhvati u kostac sa svim nedacama pa i ovim forumskim. Zna da odgovori i da nekog dostancira na poduze vreme. Iskrena i nema dlake na jeziku. :D (qq opet asocijacija na one sto su skrenuli u levo) mislila sam da napise sto na um to na drum. :D

Natrag