Šta mislite o korisniku iznad?

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Za mene će uvek ostati Tviti iako se stidi svog bivšeg forumskog imena. To mi dalje govori da ima kompleks i od svog pravog imena, verovatno se zove Spasenija, Mirosinka ili Poliksena. :mrgreen:

(Zezam se, dobra je Kameronka ex-Tviti, stalno je zasmejavaju neka Anja, Dea i ostala studentska bagra, pardon ekipa). :lol:

Član
Učlanjen(a)
03.09.2010
Poruka
1.184
Za mene će uvek ostati Tviti iako se stidi svog bivšeg forumskog imena. To mi dalje govori da ima kompleks i od svog pravog imena, verovatno se zove Spasenija, Mirosinka ili Poliksena. :mrgreen:

(Zezam se, dobra je Kameronka ex-Tviti, stalno je zasmejavaju neka Anja, Dea i ostala studentska bagra, pardon ekipa). :lol:

ja baš imam lijepo ime...:)
ma ja se konstantno smijem...:lol:

tito je super....on mi je pomogao da promjenim nik i biću mu vječno zahvalna...:)

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Voli saksije sa cvecem (koje nelete), voli dobru muziku i dobro zezanje. Ume da pecne ali uvijeno. :D

Član
Učlanjen(a)
03.02.2010
Poruka
5.515
Duhovita, objektivna,pravedna,iskrena.Kad je potrebno zna da pomogne nekom
ko je u nevolji.Jednom recju,to je osoba sa veoma lepim osobinama.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Da citiram bivšeg vođu: Aj konsidr dis tribjunal - fols tribjunal! :lol:

A Ljuba, nežna kao biljka, a po potrebi kao mesožderka. yes3 :)

Edit: Sanolis, nisu nam se "ukrštali putevi" mnogo puta na forumu, osim u muzičkim temama. Neke je naljutio, a vidim da ga i mnogi cene. Još nemam iskristalisano mišljenje o njemu, ali je zasad ok.

Natrag