Šta mislite o korisniku iznad?

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Rus me zabrinjava cas ga ima cas ne...:vorred:
Jaooooooooooooo...sramota me reci ali uvjek kad sam na Wc solji tebe se sjetim...pazi ovo...Imam spuzvu za kupanje ista ti:mrgreen:samo ne skakuce...isto tako plava i bijela...i kad je ugledam krajickom oka sjetim se tebe...Znam sad ce svi reci da sam luda...ali stvarno licite...Imas li kakvog izgubljenog brata?:???:

Vidiš da sam s tobom i u najintimnijim momentima. A zato ja stalno sanjam da se šunjkam niz tvoja leđa. :lol:

P.s. Ja sam stavio ovo skakutalo a pojma nemam koji je to lik... mislim jel iz nekog crtanog, kako se zove il je sa nekog proizvoda...baš ne znam. Ako neko zna nek mi javi. Sada sam ozbiljan.

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Vidiš da sam s tobom i u najintimnijim momentima. A zato ja stalno sanjam da se šunjkam niz tvoja leđa. :lol:

P.s. Ja sam stavio ovo skakutalo a pojma nemam koji je to lik... mislim jel iz nekog crtanog, kako se zove il je sa nekog proizvoda...baš ne znam. Ako neko zna nek mi javi. Sada sam ozbiljan.

:???:Ne sunjaj mi se vise...
Nemam pojma ko je taj co'ek sto te predstavlja...nepoznat...u kupatilu ga uvjek prepoznam:mrgreen:
Ja sam veceras nevidljiva na forumu...satrah se ja pisajuci nesto nidje nikog:vorred:

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
Nije ni na zemlji ni na nebu. Strasno joj je dosadno.

Jes' vidjela samo spamujem i mlatim gluposti...msm vise nego inace...Eto kako Ljubicica zna...dajte ljudi trznite se LOMA...ja popizdeK!!!
Volem Ljubicu ope'...omiljena zeMska...od svih zenskih...volim je sto ne opominje svako malo ali sad ce...vala i zasluzila sam:mrgreen:

Učlanjen(a)
10.06.2010
Poruka
2.013
:???:
Nije me opomenula...Ma ne volim je...ja je obozajem...Baj d vej...imas pozdrav od Zonkija rekao mi je :"Pozdravi Buljopipljivu"

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Jok ja se svoga stada drzim,(istog vranca dugo jasem) ne saram po lokalu i tudjoj teritoriji kao neki. Jbg-a lose ste informisani. :D

Poslednja izmena:
Natrag