Sta mislite o dugim vezama?

Član
Učlanjen(a)
22.02.2010
Poruka
65
ja sam u vezi koja traje skoro 12 godina.za ovo vreme koje sam u vezi niti sam varao devojku ni ona mene.sta mislite o ovakvom vidu veze!

Član
Učlanjen(a)
08.09.2009
Poruka
65
ja sam u vezi koja traje skoro 12 godina.za ovo vreme koje sam u vezi niti sam varao devojku ni ona mene.sta mislite o ovakvom vidu veze!

To da li je neko nekog prevario zna samo Bog jer on sve vidi.yes3

Duge veze su ok, ali druže ženi ti to dok je vreme.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.09.2009
Poruka
1.291

skoro svaku dugu vezu koju sam poznavao-zavrsila se neuspehom...ovde ne mislim na bracnu zajednicu,vec na vezu izmedju momka i devojke koja je trajala duze od godinu dana...
Vise uspeha u braku su imale krace veze...da li je kod ovih duzih veza doslo do nekog "zasicenja" , "navike" ili cega vec...uglavnom nisu se zavrsile hepiendom.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Mislim da je to u redu, ali sve zavisi od godina... Za mlade momke i devojke je možda dobro da često menjaju partnera, upoznaju različite tipove ljudi, karaktera... Treba tražiti pravu ljubav, retko ko "potrefi" iz prve! :) Kad nađeš nekog ko ti potpuno odgovara, normalno je da ćeš sa njom/njim želeti da ostaneš što duže, možda i ceo život... I sam sam u dogoj vezi, tako da glasam za tu opciju!;)

Član
Učlanjen(a)
16.08.2009
Poruka
932
imao sam dugu vezu i zavrsila je neuspehom .... al zato sam se ozenio devojkom posle cetri dana poznavanja i mogu vam reci da sam u braku vec dvanaesta godina ... i to u veoma dobrom braku ....
mislim da u principu dosta zavisi od samih karaktera ljudi tj momka i devojke ....

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ima tu raznih parova. Na osnovu iskustva iz okruženja pošto svoja nemam po ovom pitanju...mogu da kažem da postoje parovi koji su se baš "našli"... ispod njih komotno može da stoji potpis Život je lep...i pored zaljubljenosti i duge veze, imaju svoje staro društvo i mogu da prežive jedno bez drugog...nisu uprostili svoj društveni život...
S druge strane ima i onih koji se ponašaju kao da su dovoljni jedno za drugo koji zapostavljaju svoje staro društvo, osamljuju se i na taj način eventualnim prekidom veze skor da gube volju za životom... u stanju su da se zagrle i npr jedno uz drugo ceo dan gledaju tv i da im bude super i na taj način se praktično osuđuju jedno na drugo, preterano se vezuju ili bolje rečeno međusobno navikavaju...

imao sam dugu vezu i zavrsila je neuspehom .... al zato sam se ozenio devojkom posle cetri dana poznavanja i mogu vam reci da sam u braku vec dvanaesta godina ... i to u veoma dobrom braku ....
mislim da u principu dosta zavisi od samih karaktera ljudi tj momka i devojke ....

Četiri dana :???: Na osnovu čega si došao do toga da moraš da je ženiš...jel to bilo zbog toga što si hteo da se ženiš po svaku cenu ili si tražio način da zaboraviš prošlu vezu ili šta ?

Član
Učlanjen(a)
20.02.2010
Poruka
69
Ja nisam imala dugu vezu,udala sam se za decka sa kojim sam se zabavljala 6 meseci i sada smo u braku 3 godine i za sada nam je super.Iskreno mislim da ako je neko dugo u vezi(DUZE OD 5 GODINA)ako dodje do prekida te veze naredna ce se zavrsiti brakom pa makar se zabavljali manje od mesec dana.

Član
Učlanjen(a)
30.11.2009
Poruka
194
Slazem se sa Daliborkom,dosta mojih prijatelja je imalo takvo iskustvo.Dosta tih prica sam i ja delom proziveo u kafani teseci drugare za izgubljenom ljubavi.
A ja?
Dok nisam upoznao svoju zenu nisam verovao u ljubav na prvi pogled.
Ali to je bas tako,jedan pogled i izgubio sam se,kad smo se upoznali nisam ni ime cuo kako treba,ja cuo Dragana a ona se zove Ivana.
Veza tri godine,brak tri godine,cerka dve godine.
Sve su svemu lepo
Od tada na svakom koraku branim tezu da je ljubav na prvi pogled moguca

Član
Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
3.294
Najvaznije je sta ces ti za 20-30 godina misliti o toj vezi;)

Natrag