Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sto se tice primera koje je Erik naveo,stvarno nemam nikakvih predrasuda,u coveku vidim coveka ako to neko zaista i jeste,nebitno je boja koze,verska pripadnost,nacin odevanja i da ne nabrajam...Ali evo jednog banalnog primera sto se mojih predrasuda tice,u pitanju su neka mesta za izlaske.Verujem da imamo predrasude svi (makar i te "bezopasne") samo je pitanje do koje nas mere one ogranicavaju i da li diskriminisemo predmete naseg predrasudjivanja.Verujem da je tesko boriti se protiv predrasuda,posebno onih koje imaju malo dublji koren ali mislim da malo njih se i trudi i bori protiv istih.
I,naravno,postoji mnogo stvari/predrasuda (plavuse su glupe,frizeri su gej i jos mnogo toga,cisto generalizovanje) koje su nista drugo vec nerazumevanje i neznanje.
Nisi baš konkretno rekla o tim mjestima za izlaske, ali mislim da to nisu predrasude, već tvoj izbor društva u kojem ćeš se zabavljati. Što je tvoje pravo. Ni ja nisam izlazio bilo gdje. Birao sam mjesta gdje mi je odgovarala muzika, gdje imam poznatih faca, gdje nije preskupo, .....