Šta ili ko Vas najviše nervira?

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
E svašta čovek može sebi da dozvoli da ga nervira. Skloni ga sa grane...Gađaj ga ''praćkom''...:D

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Hebi ga, da bih uhvatio goluba, morao sam pustiti vrapca..., a sad golub vrda - taman dođem do grane na kojoj je, a on skoči na drugu! E, de reci pošteno, zar i tebe to ne bi nerviralo?!

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ne, ne bi me to iznerviralo...Možda je taj tvoj ''golub'' živahan, pa ga ne drži mesto...Znaš dešava se to...

Ako su sve grane na istom drvetu, tu problema nema...Jedino ako ''golub'' nije pravi...Da nisi pogrešio...?

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Eh, kakvo pitanje! Pa, ne možeš nikada znati da li si pogriješio ili ne dok ne uhvatiš goluba!

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Hebi ga, da bih uhvatio goluba, morao sam pustiti vrapca..., a sad golub vrda - taman dođem do grane na kojoj je, a on skoči na drugu! E, de reci pošteno, zar i tebe to ne bi nerviralo?!

Ma,kako da ne bi... Što sam se onda i peo na drvo... Samo da ne počneš ispuštati golubove (pogotovo u zatvorenom prostoru)! :lol:

E,možda nisam pomenuo da me nervira i šef! Bože,kako to da kreteni bez pola mozga imaju takvu "titulu"... :-x

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
E,možda nisam pomenuo da me nervira i šef! Bože,kako to da kreteni bez pola mozga imaju takvu "titulu"... :-x
Pa kad nisi učio školu...jer da jesi, sad bi ti njemu bio šef...I da znaš '' Život je takav čupav i dlakav, kada se obrije nizašta nije''...yes3

E, da nervira me onaj zub bez plombe...Sada imam lek, a boli me...Uh što to iritira...wacko2

Natrag