Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nerviraju me vozaci koji parkiraju u decjim parkicima, uciteljice koje ne rade svoj posao vec ga prepustaju roditeljima, kerovi kojih ima svuda, siromastvo, nesiguran posao...
Nerviraju me vozaci koji parkiraju u decjim parkicima, uciteljice koje ne rade svoj posao vec ga prepustaju roditeljima, kerovi kojih ima svuda, siromastvo, nesiguran posao...
Mene nervira to sto ne mogu ime da zapamtim... -.- kad se sa nekim upoznajem cujem ime na jedno uvo na drugo mi izadje i to me strasno nervira!!!! grrrrrr -.-
Pokusaj,kad se upoznajes sa nekim,da ponovis ime te osobe! Recimo,neko se zove Milan i upoznaje se sa tobom i (jel') kaze svoje ime. Ti odmah za njim ponovi "Milan" i neces zaboraviti! yes3
Malo sam van teme,ali ovo je jedan vrlo koristan savet,pa...
Nego mene u poslednje vreme nervira koliko ljudi mogu da budu plitki i ograničeni. U stvari nervira me to što se baš takvi zbog toga nerviraju pa se onda ja zbog njih nerviram :dntknw:
Gleda se u oči kad se upoznaje...
Zasto bi te to nerviralo?Jednostavno,ne moras da budes u kontaktu sa takvima...
A zašto nosiš žute pantalone? Šta ti predstavlja ta zelena majica, neki pokret, stranku? Jesi li čula da je...:blum3:Nerviraju me ogovaranja i zabadanje nosa tamo gde ne treba :hysteric: ...