Šta ili ko Vas najviše nervira?

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Ivanjuska stanes u red i pocnes da kasljes, onda uzmes kao mobilni da pricas i kazes : Dijagnoza tuberkoloza ona sto se prenosi. TEk onda nece biti nikog u redu. :lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
I kako ja sad da shvatim ove tvoje reci.Znamo kako se sida prenosi!
Sta ti mislis cime se ja zanimam dok cekam u redu????:aggressive:
Shvati ih na pravi način. Znamo kako se sida prenosi, ali znamo i da su strahu velike oči! Misliš li da bi neko u takvom slučaju razmišljao o tome kako se ona prenosi? Samo bi gledali da se što dalje odmaknu od tebe. Eto, na to sam mislio, a ne da ti u redu radiš nešto što prenosi sidu.

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Hvala vam na savetima,mislim da cu ipak preci na e placanje.;)

Nervira me to sto deca u fiskulturnim salama ne mogu da rade fizicko jer su sale izdate za aerobike,pilatese i ostale "fitnese".:(

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Strasno je ruzno i moze da me iznervira kad neko prica nesto iza mojih ledja...Volim direktno obracanje..raspravu ili razmenu misljenja ali nikako ne volim kad neko prica o meni iza mojih ledja a ne poznaje me dovoljno da bilo kakav zakljucak moze doneti o meni sem pukog nagadjanja.Too uzasno zna da iznervira jer ima momenata kad takve stvari nacujes,procitas ili vidis kao dvosmislene...a da neko nema ama bas nikakav argument kojim bi potkrepio cinjenice,sem nekog njegovog nakaradnog zakljucka stecenog iz povrsnog bavljenja vama kao osobom koju ne poznaje dobro.

Član
Učlanjen(a)
07.01.2010
Poruka
87
smile3Nerviranje je bespotrebno rasipanje energije kojom se nista ne postize osim narusavanja sopstvenog
zdravlja.Uvek sam dobro raspolozen i neshvatam ljude koji se nerviraju, i trudim se da takve osobe izbegavam i biram ljude koji zrace pozitivnom energijom. Najveca glupst je biti nervozan kao i sama rec nerviranje,ali nazalost malo je ljudi koji to mogu shvatiti.

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
smile3Nerviranje je bespotrebno rasipanje energije kojom se nista ne postize osim narusavanja sopstvenog
zdravlja.Uvek sam dobro raspolozen i neshvatam ljude koji se nerviraju, i trudim se da takve osobe izbegavam i biram ljude koji zrace pozitivnom energijom. Najveca glupst je biti nervozan kao i sama rec nerviranje,ali nazalost malo je ljudi koji to mogu shvatiti.

Ne znači da neko nije pozitivna osoba ako se ponekad iznervira. Na to niko nije imun.
Svakome nešto smeta, pa sam želela da to podelimo.
Stoga,
smeta mi kada je život surov prema dobrim osobama koje se lavovski bore.
Malo sreće im uvek fali a ja ne mogu da pomognem!:sad:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Nerviraju me ljudi koji su ''bukvalisti'' i kojima stalno moraš da crtaš šta si hteo da im kažeš. Takođe, ti isti ljudi su toliko ograničeni, da dok im nešto objašnjavaš, oni i dalje razmišljaju o svom rešenju kao najboljem, ne uključujući se u ono šta im objašnjavaš, jer su jedva shvatili i ono što trenutno znaju kao neko rešenje. Imam jedan takav slučaj na poslu...To je da poludiš...

Član
Učlanjen(a)
08.07.2009
Poruka
1.146
Мене највише нервира када неком објашњавам једну исту ствар десет пута.Онда начисто полудим.А то ми се најчешће дешава на послу.Као и када ме са посла зову кући онда би неког ујео.:gun:suicide:-x

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Мене највише нервира када неком објашњавам једну исту ствар десет пута.Онда начисто полудим.А то ми се најчешће дешава на послу.Као и када ме са посла зову кући онда би неког ујео.:gun:suicide:-x

Joj,ne vici,plasis ljude,nisi na poslu :lol:

Nervira me sto dozvoljavam sebi da me sitnice nerviraju pored tone bitnih stvari... wacko2

Natrag