Grrr
Nervira me - to jest - grozim se gnušam se ježim i užasavam toga što čovek koji predstavlja destruktivni virus na ovoj Planeti daje sebi za pravo da njegovo mišljenje bude mera istine - iako smo u tim svojim razmišljanjim komletno svi ograničeni - pa i oni najinteligentniji.
A to što ne vidimo i nečujemo ni 2% boja i zvukova i ne registrujemo ko zna koje sve frekvencije nam ne govori ništa.
I dalje - čovek je merilo svega - samo problem je što je glup čovek i loš čovek.
Užasava me onda što ljudi sa malo moći daju sebi za pravo da naturaju svoje stavove i mišljenja drugima - nastavljajući da to čine čak i kada im se skrene pažnja da je to nepoželjno.
Lečenje komleksa po tuđim plećima...
Licemerje, mediokritet, bahatost,
Nehumanost.
Neljubaznost.
Nevaspitanje.
Nepoštovanje - i opet -
nehumanost.
Nedostatak samosvesti o svojoj negativnosti
Mnogo toga me nervira... ali sumirajmo to u ljudsku glupost pri kojoj on prepotentno misli da nešto zna a potom - usled svega toga - ugrožava i postepeno do kolapsa - bezobzirno dovodi kako civilizaciju tako i sam život na planeti.
Ležernost i nezainteresovanost dok sve ode u peršun.
Letargija i nemotivisanost da se nešto preduzme, da se ikom pomogne, pa čak ni samom sebi...
Nepravda
Sve to me kida iznutra - kako razum tako i emocije - otkad pamtim za sebe - već 28 godina - i malo je reći da me nervira...
Eto - toliko - za početak