Sta da uradim... :)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Prihvatis igru u pocetku.Das mu do znanja da ti se dopada,duzenje,neki sms,mail,mozda izlazak.
Tako par dana,a za to vreme oni sa kojima se kladio,ce ga pitati,kako stoje stvari sa tobom,on ce reci da sve ide po planu i da dobija opkladu,sigurno.Veruj da su muskarci vece tracare od zena.E tada kad ti njega navuces,tada mu lepo kazes da znas za opkladu i da se ne nada da ce je dobiti.To ce biti hladan tus.

Ja sam nesto slicno uradila,doduse bila sam u srednjoj skoli.Zamolila sam drugaricu da pozove par mojih drugova predstavi se kao neka Jovana i kaze da joj se svidjaju(jednog po jednog je zvala),i svakom je zakazala sastanak u isto vreme na istom mestu.Muskarci kakvi su ,ne propustaju ni jednu priliku,vecina njih je dosla,malo im je bilo cudno sto se tu srecu,ali eto slucajnost.Tada sam se pojavila ja i rekla:"Cao ja sam Jovana.Mozes misliti kako im je bilo.Ali oprostili su mi .:D

Pazi ti ovo... :acute:
Za ostalo ne znam ali ovo boldovano nije istina, to trejsi nemoj niko da te laže yes3

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Da izadje,po cenu toga da je roba za trgovinu,ma da.Da nisi ti taj koji se kladio,cim navijas na tu stranu?????wacko2

Ma jok, nije roba za trgovinu, ovako će malo da upozna dečka a ako je loš ne mora više da izađe sa njim ali makar neće o njemu više da razmišlja yes3
Ne zalazim u kladionice yes3

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Sta ima da upoznaje nekog ko iz opklade hoce da se zabavlja sa njom?Gde je tu dostojanstvo i samopostovanje?

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
MOMAK ME PITA DA PODJEMO.....da se smuvamo.... a ja znam da se kladio sa drustvom u vezi toga....:) koji je najbolji nacin da ga otkacim.... da li vam se desilo nesto slicno?

U filmu Guardian ima jedna mnogo dobra scena. Lik se kladi sa kolegama da će da smuva likušu koju god oni odaberu. Priđe joj kod šanka,počne nešto da gnjavi i ona pita "Koliko?" on je tu sad šatro zbunjen i ona nastavlja "Daj,znam da si se kladio da ćeš da me osvojiš." "Sada ćemo da izađemo napolje zajedno ,daćeš mi lovu i tako smo oboje na dobitku,ti si dobio svoju opkladu a ja svoje piće" nešto u tom fazonu...Poenta je ista

Evo uspeo sam da nađem na tjubu...

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
03.09.2010
Poruka
1.184
ovako...ma šta ti osjećala za tog dečka,on očigledno to ne osjeća...msm čak te i ne poštuje...da mu je imalo stalo nikad te ne bi sveo na nivo neke opklade...
zašto počinjati nešto što se od starta bazira na nepoštovanju...
samo u filmovima postoje te situacije kada dečko bude sa ribom samo iz opklade i onda se kao zaljubi i oni žive srećno do kraja života...bla,bla,bla...
moj savjet ti je da ga malo vučeš za nos,ali nikako nemoj biti s njim...:)

Član
Učlanjen(a)
13.02.2010
Poruka
4.075
MOMAK ME PITA DA PODJEMO.....da se smuvamo.... a ja znam da se kladio sa drustvom u vezi toga....:) koji je najbolji nacin da ga otkacim.... da li vam se desilo nesto slicno?

Najbolji nacin je da mu kazes da znas za opkladu, a onda vidi kako ce on da reaguje..Normalno, reci ce da to nije istina i pravice se da ne zna nista o tome,... ali ti budi svoja, zabavna i interesantna i neka taj izlazak prodje najbolje sto moze...Onda cete videti da li ste jedno za drugo ili ne, bez obzira na opkladu......

Natrag