Sta da uradim... :)

Član
Učlanjen(a)
30.06.2010
Poruka
67
U filmu Guardian ima jedna mnogo dobra scena. Lik se kladi sa kolegama da će da smuva likušu koju god oni odaberu. Priđe joj kod šanka,počne nešto da gnjavi i ona pita "Koliko?" on je tu sad šatro zbunjen i ona nastavlja "Daj,znam da si se kladio da ćeš da me osvojiš." "Sada ćemo da izađemo napolje zajedno ,daćeš mi lovu i tako smo oboje na dobitku,ti si dobio svoju opkladu a ja svoje piće" nešto u tom fazonu...Poenta je ista

Evo uspeo sam da nađem na tjubu...
joj.. gledala sam ovaj film... mnogo je dobar a posebno ova scena... kako je se nisam ranije setila :)

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
07.01.2010
Poruka
417
Pa jel ste se smuvali vec jednom?:)

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
25.04.2010
Poruka
286
Cuj, nezahvalno je da ti bilo ko govori sta da uradis, ali evo, ja cu ti reci samo ovo: uradi onako kako ti dodje u momentu,no prvo razmisli da li je to bas ono sto zelis? Ne znam da li zelis da budes predmet necije opklade i zezanja,gde je tu dostojanstvo? Mislim da bi ipak trebala da ga iskuliras, bar za sada i za neko vreme. U medjuvremenu ces videti, onako sa distance da li tu ima necega?! Ako ima desice se, ako nema nista, tako je moralo biti. Na tebi je,vidim ovde imas razlicitih saveta, izaberi koji ti najvise odgovara, ipak smaram da dostojanstvo treba sacuvati!

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Greska,(smatram - ne smaram)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
30.06.2010
Poruka
67
Ma to je samo fora, sviđa se ona njemu, nego on samo hoće da ispadne veća faca pred drugarima yes3

bio si u pravu...poslusala sam savete.... izasla sam sa deckom... i rekla sebi (samo opusteno)... ali on mi je rekao: '' Moram nesto da ti kazem, ne mogu to da krijem, (sve mi priznao, to da se kladio, i da nije trebao to na taj nacin da uradi... HTEO je da ispadne faca) ...vec duze vreme mi se svidjas ''... dalje nEma sta da pricam sve znate.... :)
ovo on njega uopste nisam ocekivala..... SUPER NAM JE SADA...

Natrag