Sta da uradim... :)

Član
Učlanjen(a)
30.06.2010
Poruka
67
MOMAK ME PITA DA PODJEMO.....da se smuvamo.... a ja znam da se kladio sa drustvom u vezi toga....:) koji je najbolji nacin da ga otkacim.... da li vam se desilo nesto slicno?

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
Pa,kažeš mu da nećeš da se "smuvaš" - to je najj način!
Ne,nije mi se desilo ništa slično...

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ti se smuvaj s njim, uradi sve što ti traži, a onda posle par dana raskini. Tako ćeš ga naučiti pameti. :lol:

Član
Učlanjen(a)
09.08.2010
Poruka
2.132
Reci mu u lice da znas o cemu se radi... msm, sta drugo? :???:
Istina je uvek najbolje resenje... ma koliko nekad bolno bilo..............

Desilo mi se nesto slicno... s' tim sto sam ja bio taj koji se kladio... mladost ludost.... wacko2

Član
Učlanjen(a)
19.04.2010
Poruka
1.381
Boze samo kazes "Ne zelim da se smuvam sa dobom jer mi se nesvidjas" i gotova prica nemoj dalje da komplikujes,ali ako ti se svidja smuvaj se bre!

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Izgleda da ti jedva čekaš da se smuvaš, pa kako bilo... Inače, rješenje je jednosravno da jednostavije ne može biti.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Kazi mu da mozes da se kladis da ta veza nece dugo trajati..i kladi se ..pa raskini..
reci..,,Nisam li ti rekla da ce tako biti,, :blum3:
Naravno ako ti se dopada bas te briga za opkladu..zabavljaj se i gledaj da ti bude lepo..dok ti je lepo..yes3

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
E svašta ću još čuti... Ne nije mi se desilo ništa slično...

Imaš dve solucije, prva otkači ga ...direktno mu to i reci...
Druga prihvati vezu, pod uslovom da podelite opkladu...smile3

Da budem iskrena, ja sa takvim ne bi stupila u vezu ni pod cenu da znam da se nikada više niko neće pojaviti u mom životu...Ideja mu je krajnje sirova !!! Imaj malo dostojanstva, ceni više sebe...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Prihvatis igru u pocetku.Das mu do znanja da ti se dopada,duzenje,neki sms,mail,mozda izlazak.
Tako par dana,a za to vreme oni sa kojima se kladio,ce ga pitati,kako stoje stvari sa tobom,on ce reci da sve ide po planu i da dobija opkladu,sigurno.Veruj da su muskarci vece tracare od zena.E tada kad ti njega navuces,tada mu lepo kazes da znas za opkladu i da se ne nada da ce je dobiti.To ce biti hladan tus.

Ja sam nesto slicno uradila,doduse bila sam u srednjoj skoli.Zamolila sam drugaricu da pozove par mojih drugova predstavi se kao neka Jovana i kaze da joj se svidjaju(jednog po jednog je zvala),i svakom je zakazala sastanak u isto vreme na istom mestu.Muskarci kakvi su ,ne propustaju ni jednu priliku,vecina njih je dosla,malo im je bilo cudno sto se tu srecu,ali eto slucajnost.Tada sam se pojavila ja i rekla:"Cao ja sam Jovana.Mozes misliti kako im je bilo.Ali oprostili su mi .:D

Natrag