Član
- Učlanjen(a)
- 03.12.2010
- Poruka
- 54
Znam dosta njih koji su ove godine u velikom problemu sa vraćanjem rata a uzeli su kredite na 5 do 7 godina . Mislim na gotovinske kredite gde se kao garancija daje samo administrativna zabrana i lične menice , eventualno žirant. I naravno, posle par godina firma bankrotira , vi završite na birou ili se negde zaposlite na crno ili nigde ... rata stiže a para nema.. šta onda ? Da odeš hrabro u banku i kažeš "nemam ubijte me" ili da se kriješ i čekaš dA vidiš šta će da se desi.
Na sve to,kruže razne priče o bankama u Srbiji, neke su kupile samo licencu od stranih banaka i rade ovde samostalno (na pr. Raiffeisen Banka.. ) i navodno ne mogu ti ništa . Zato te i ne tuže nego te samo uznemiravaju telefonom ..
Ovde bi bar trebalo da čujemo neke iskrene odgovore o bankama, akcionarima i kreditima i verujem da pitam u ime svakog zaduženog lica u Srbiji . Šta da radimo ? :dntknw:
Na sve to,kruže razne priče o bankama u Srbiji, neke su kupile samo licencu od stranih banaka i rade ovde samostalno (na pr. Raiffeisen Banka.. ) i navodno ne mogu ti ništa . Zato te i ne tuže nego te samo uznemiravaju telefonom ..
Ovde bi bar trebalo da čujemo neke iskrene odgovore o bankama, akcionarima i kreditima i verujem da pitam u ime svakog zaduženog lica u Srbiji . Šta da radimo ? :dntknw: