Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Мала исправка, тај диск је од 250gb а не 256. Имам исти одавно на лагеру. Као што је у генерацији 4, Samsung 980 Pro, био лидер тако је и у генерацији 3, Samsung 970 Evo plus, био лидер.Zadovoljan sam moji Samsung 970 EVO plus 256GB. Upisao je skoro 24TB, radi kao prvog dana.
Svidja mi se ovo objasnjenje.Samo nisam za te vece SSD-ove od preko 1TB,posto nije sigurno drzati odredjene podatke na njima,a za OS nije potrebna tolika velicina.Imam jedan T-Force od 512GB i super me sluzi.Sada mi je na njemu Win.11,a za Ubuntu koristim Transcend od 120GB i za to mi je dosta.Imam jedan SSD M2 od 240 GB i na njemu je Linux Mint,a 7-ica mi je na HDD-u i na njemu mi se nalaze sve slike,muzika i video klipovi.To mogu da prebacim i na Linuxe,kad god mi treba.Doduse i T-Force-u imam dve particije i isto cuvam programe koje mi trebaju,slike i muziku.Imao sam jedan Kingston na kome mi je bila 7-ica i otisao je,ali mogu da otvorim drugu particiju gde su mi slike,muzika programi.Posle sam citao da su oni najnesigurniji za cuvanje podataka.АТТО:
Pogledajte prilog 185509
И овде видимо мало чудне брзине на малим секторима, где је већа брзина писања од читања?
AIDA:
Pogledajte prilog 185510
Pogledajte prilog 185511
као што видите, неких 33.34% диска иде запис по максималној брзини а онда пада за 50% до половине капацитеа да би до краја држао солидну брзину од око 1000МB/s.
Тест записа трајао цео час за капацитет од 3815,4GB, што је више него одлично када се узме у обзир цена и хардвер.
Могу само рећи, одлична куповина.
Па шта да ти кажем, потребе су индивидуалне. телефон ми је на 1 терабајт.Svidja mi se ovo objasnjenje.Samo nisam za te vece SSD-ove od preko 1TB,posto nije sigurno drzati odredjene podatke na njima,a za OS nije potrebna tolika velicina.Imam jedan T-Force od 512GB i super me sluzi.Sada mi je na njemu Win.11,a za Ubuntu koristim Transcend od 120GB i za to mi je dosta.Imam jedan SSD M2 od 240 GB i na njemu je Linux Mint,a 7-ica mi je na HDD-u i na njemu mi se nalaze sve slike,muzika i video klipovi.To mogu da prebacim i na Linuxe,kad god mi treba.Doduse i T-Force-u imam dve particije i isto cuvam programe koje mi trebaju,slike i muziku.Imao sam jedan Kingston na kome mi je bila 7-ica i otisao je,ali mogu da otvorim drugu particiju gde su mi slike,muzika programi.Posle sam citao da su oni najnesigurniji za cuvanje podataka.