Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Од 400 нема. Имаш од 480 или 512 а мањи од 256 док код кинеза можеш наћи и од 360.uzeo bi dobar SSD od 400 Gb, cena okvirno do 80eur plus minus 10 eur... sta je naaaj u tom rangu ? hvala
Прва и основна разлика је та што су 3,5" дискови HDD док 2,5" имаш и HDD и SSD. Има ту још неких варијација али то ти је суштински.Kako mi se čini, uglavnom se priča o ssd za laptopove? Da li ima razlike izmedju 2.5 i 3.5 veličine, ako to postoji?
ja sam skapirao da su za laptopove iskljucivo 2,5 sem ako neces da izbacis DVD onda moze i 3,5Kako mi se čini, uglavnom se priča o ssd za laptopove? Da li ima razlike izmedju 2.5 i 3.5 veličine, ako to postoji?
Не, 3,5" не може на лап топ. Уместо CD-а може 2,5". Ја обично, у старије моделе, убацујем уместо HDD диска SSD диск а уместо CD-a адаптер за диск у који стављам HDD.ja sam skapirao da su za laptopove iskljucivo 2,5 sem ako neces da izbacis DVD onda moze i 3,5
Дискови тих формата су превазиђени. Прво, масивни су, механички и спори за данашње потребе.