Sponzoruša- devojka bez duše

Član
Učlanjen(a)
17.04.2009
Poruka
4.299

Jednom mom poznaniku se skoro na vrlo ružan način završila veza. Sa devojkom je bio pune dve godine, bila je često kod njega, skoro su živeli kao u braku. Mesec dva pre raskida, čuo je neke glasine da ga vara, ali nije verovao. On je ovako dobar, ali je prilično naivan i osetljiv, kako bi rekao, lako je manipulisati s njim.

Onda je ona jednostavno došla kod njega, i rekla mu da raskida, jer je već neko vreme u vezi sa jednim " starijim gospodinom ", tako se izrazila( kako je to samo fino i kulturno sklopila: stariji gospodin ) sa kojim namerava i ostati. Njemu je rekla da je s njim bila u vezi, samo zbog dosade, da ne bude sama, i dok ne nađe nešto bolje!

On je bio u autu pola godine, ubila ga je u pojam. Ne mogu svatiti da s nekim možeš biti 2 godine, deliti sve, i ono najintimnije- seks, a ništa ne osećati, kakva je to bezdušnost?

Pa čovek kupi psa, pa kad ugine, žao mu je, navikao se na njega, zavoleo ga, a kamoli toliko vremena provesti s nekim, bez osećaja.

Ja se slažem da neki muškarci možda priče o novcu koriste , i kao izgovor za svoje neuspehe, ali zaista svuda oko nas ima sve više ovakvih sponzor varijanti, i devojaka koje isključivo zanima novac.

Nekad mi se čini da su muškarci danas i emotivniji od žena, koje postaju u ljubavi sve više vodjene interesom, a sve manje srcem. Ovakvih primera kakav sam naveo, ima svuda oko nas, žalosno, ali istinito.

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.027
Jedan od razloga zbog kog se jako malo uopšte družim sa ženama jer ne mogu da se složim sa ovakvim stvarima. Strašno.
Mislim da se sve mi susretnemo sa nekim takvim "starijom gospodinom" bar jednom u životu, ali nemamo sve iste prioritete. Ja sam sušta suprotnost. Sve sam u životu uradila potpuno sama, nikada nisam iskoristila čak ni "vezu" za bilo šta, a kamo ovako nešto. Nekoliko puta u životu sam dobila takve "nepristojne ponude". Nudili su mi sve, od para, garderobe, novog auta po mojoj želji, do kuće na obali Dunava u Zemunu, i života u Parizu i posla u diplomatiji.
Ništa nikada nisam prihvatila. Nijedan krupniji poklon nisam primila. Ljubav mi je uvek bila na prvom mestu, i ako sama nešto sebi nisam mogla da priuštim, nikada mi nije ni bilo potrebno.
Ali, većina današnjih devojaka sve gleda kroz novac i u stanju su da za skupe poklončiće, putovanja, automobile, i sl. učine SVE. Tip sponzoruše se prepoznaje na prvi pogled. Nije važno što je u pitanju "stariji gospodin" koji može tata da im bude, koji pritom nije ni zanimljiv ni šarmantan, niti ga vole, ali sve to nije važno. Važno je da ima para i da ih sa lakoćom troši na sve što ona poželi.
Kuda ide ovaj svet?
Desi se ponekad da nekoj od njih na kraju to i dosadi, pa se trgne, ali to je retkost. To se dogodilo mojoj frizerki kad se letos zaljubila. Bila je tipična sponzoruša. Pojavio se novi dečko, sladak, fin, sportista, odveo je u šetnju po Dorćolskom keju i ona se zaljubila. I sama mi je rekla: "Ne mogu da verujem, do sad su me vodili na večere, kupovali svašta, sve neki biznismeni što su im glavne teme avioni, kamioni, šleperi... ovaj me odveo u šetnju i ja odlepila". Ali, to je retkost.
A što je najgore, mislim da će sve ređe i biti, jer su prave vrednosti pale vrlo nisko, današnjim devojkama nije važno šta imaju u glavi i u duši, važnije je šta imaju na sebi, u novčaniku, u garaži...

Poslednja izmena:

GRK

Član
Učlanjen(a)
02.09.2009
Poruka
96
Jedan od razloga zbog kog se jako malo uopšte družim sa ženama jer ne mogu da se složim sa ovakvim stvarima. Strašno.
Mislim da se sve mi susretnemo sa nekim takvim "starijom gospodinom" bar jednom u životu, ali nemamo sve iste prioritete. Ja sam sušta suprotnost. Sve sam u životu uradila potpuno sama, nikada nisam iskoristila čak ni "vezu" za bilo šta, a kamo ovako nešto. Nekoliko puta u životu sam dobila takve "nepristojne ponude". Nudili su mi sve, od para, garderobe, novog auta po mojoj želji, do kuće na obali Dunava u Zemunu, i života u Parizu i posla u diplomatiji.
Ništa nikada nisam prihvatila. Nijedan krupniji poklon nisam primila. Ljubav mi je uvek bila na prvom mestu, i ako sama nešto sebi nisam mogla da priuštim, nikada mi nije ni bilo potrebno.
Ali, većina današnjih devojaka sve gleda kroz novac i u stanju su da za skupe poklončiće, putovanja, automobile, i sl. učine SVE. Tip sponzoruše se prepoznaje na prvi pogled. Nije važno što je u pitanju "stariji gospodin" koji može tata da im bude, koji pritom nije ni zanimljiv ni šarmantan, niti ga vole, ali sve to nije važno. Važno je da ima para i da ih sa lakoćom troši na sve što ona poželi.
Kuda ide ovaj svet?
Desi se ponekad da nekoj od njih na kraju to i dosadi, pa se trgne, ali to je retkost. To se dogodilo mojoj frizerki kad se letos zaljubila. Bila je tipična sponzoruša. Pojavio se novi dečko, sladak, fin, sportista, odveo je u šetnju po Dorćolskom keju i ona se zaljubila. I sama mi je rekla: "Ne mogu da verujem, do sad su me vodili na večere, kupovali svašta, sve neki biznismeni što su im glavne teme avioni, kamioni, šleperi... ovaj me odveo u šetnju i ja odlepila". Ali, to je retkost.
A što je najgore, mislim da će sve ređe i biti, jer su prave vrednosti pale vrlo nisko, današnjim devojkama nije važno šta imaju u glavi i u duši, važnije je šta imaju na sebi, u novčaniku, u garaži...

Slažem se sa tobom, ali ne moraju biti u pitanju isključivo stariji muškarci ... ;)

Učlanjen(a)
19.09.2009
Poruka
27.630

Neću nikoga ni da branim ni da pljujem,ali nemam ništa protiv spontoruša,sponzoruša je devojka žena koja zna šta hoće,nepreza od ničega ništa je drugo ne zanima sem novca.Ne bitno koliko taj muškarac ima godina nebitno kojim poslom se bavi....bitno je da ima novac i to je to.Kako postoje ženske tako popstoje i muške sponzoruše jeste u manjoj meri ali ih ima.
Tako da po meni sponzoruša uopšte nije osoba bez duše
390247.gif

Član
Učlanjen(a)
18.10.2009
Poruka
4
Sigurno je da i sponzoruse imaju dusu,ali su im razmisljanja jako pogresno usmerena.

Član
Učlanjen(a)
08.09.2009
Poruka
65
Imaju one dusu a bogami imaju i pamet,jer na danasnje vreme mozda je to i najbolji posao od necega mora da se zivi.

Natrag