Neću nikoga ni da branim ni da pljujem,ali nemam ništa protiv spontoruša,sponzoruša je devojka žena koja zna šta hoće,nepreza od ničega ništa je drugo ne zanima sem novca.Ne bitno koliko taj muškarac ima godina nebitno kojim poslom se bavi....bitno je da ima novac i to je to.Kako postoje ženske tako popstoje i muške sponzoruše jeste u manjoj meri ali ih ima.
Tako da po meni sponzoruša uopšte nije osoba bez duše
Pa dobro, da li onda možeš shvatiti, opravdati braniti i podržati i ove njihove pretke- pramajke, ordinarne, jadne i prezrene prostitutke aka droce, qrve, kamenjarke (srpski sleng odn žargon ih vekovima ne štedi)....
Za razliku od (naj)gorepomenutih, sa 'prodavačicom crnih ljubičica' si načisto, molim lepo to i to je tolko i tolko.... I to je tarifa bre, dal joj dolazi worker, šef gradilišta, neko dvaes'peti... Dok kod samosvesnih, modernih, jelte samouverenih curica je tarifa klizna- dal je šleper prešao carinu sa uobičajenim 'aračem za Gradinu, Kelebiju itd, ili ga je napičila 'nepripremljena smena' (tada se i smekšaju, pa unesrećenom bizmismenu pruže usluge i sa manje od 800gr zlata, EEEJ!!! Koliko se one žrtvuju za svog Čoveka!!!). Mada, bio puniša ili ne (priznajem NAŽALOST NE, na meni i oko mene nema šta da se voli, LOL), moram priznati da je lepo, kada ti neka makar nevešto pruža privid da joj nešto značiš...