Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ja sam koristio nekoliko ovakvih programa. Ovaj REFOG mi je najbolji i koristim ga na kućnom računaru, a drugi AWARD keylogger koristim na detetovom i podešen mi je da mi šalje izveštaje na mail koji gledam preko mobilnog kada nisam kod kuće.
U svakom slučaju, ne koristim ovo ni za kakvo hakovanje nikoga drugog i za ovo mi je jedino bilo i potrebno.
Postoji ovde jedan drugi problem. Verzija EMPLOYEE 4.2.1 mi ne radi uopšte sa slanjem mail-a na Gmail i Yahoo jer ne poseduje opciju za enkripciju SSL, pa sam morao da otvorim novi mail na AOL koji ovo ne traži. Drugo, verzija 4.2.1 koju ste ovde okačili ne registruje mi uopšte keystroke, iliti ono što se kuca na tastaturi, što je ustvari najbitnije. Kada to ne registruje, onda mi to i ne šalje na mail.
Imate li neku noviju verziju, recimo serija 5 ili 6? Ovu verziju 5 koju je okačio jedan član na strani 3 više ne postoji, tj. uklonjna je sa datog linka. Ako je neko skinuo dok je još bila tu, može li mi poslati ključ na PP, a ja ću se već snaći da je negde nađem kao TRIAL.
Inače, imam iskustva oko podešavanja, pa pitajte nešto ako vas zanima, pokušaću da pomognem.
Hvala puno.
I naročito je bezveze što šalje e-mail non stop na zadati vremenski interval, imalo ili nemalo šta da se šalje, tako da ako se ne radi ništa na kontrolisanom računaru, sa njega stiže gomila praznih izveštaja.
Bezveze je što nema funkciju da beleži screenshotove samo kada se klikne mišem kao što imaju neki drugi kejlogeri, nego automatski pravi slike na vremenski period koji sami zadate, a može se podesiti na najmanje vreme od 1 min, što je takođe bezveze. Za taj 1 minut mogu se otvoriti i zatvoriti nekoliko strana a da kejloger to ne snimi.