Spijuniranje racunara

Mlada nada
LEGEND
Učlanjen(a)
08.04.2010
Poruka
1.292
Prati Bokijev tutorijal od početka, program koji je boki "obradio" pamti sve što je ukucano preko tastature(i još mnogo više), tako da je svejedno koji browser koriste.
 
Član
Učlanjen(a)
23.04.2010
Poruka
4
niste me dobro shvatili radi keystrokes ali neradi websites viseted u dijelu websites visited samo prati preko explorera a preko mozile ne kako sad to da napravim
 
Član
Učlanjen(a)
29.07.2011
Poruka
49
pa probaj drugi keyloger skinuti u mene na onom sto sam imao prati sve apsulutno sve:)))
 
Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
445
Dosao sam kad treba da kliknem Install i tada je program zabagovo :(

Uzgred, kako se brise program? :)
 
Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
Ovaj sto sam ja postavio to moze i nije free verzija, krek je ukljucen.
Odličan je i efikasan.
Njegova instalacija nije vidljjiva u instalacionom folderu Program Files fascikle, čak i kada se podesi da se vide skrivene fascikle.
Deinstalacija se vrši u samom programu iz menija, kada je aktivan.
Moguće je podesiti da se izveštaji dostavljaju na definisani mejl u definisanom vremenskom intervalu.

http://serbianforum.org/sistemski-alati/261145-refog-kgb-employee-monitor.html
 
Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
29.09.2010
Poruka
142
yukic reci mi koji antivirus imas i kako on reaguje na Refog,jesu li bila potrebna neka podesavanja u samom antivirusnom programu?
 
Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
yukic reci mi koji antivirus imas i kako on reaguje na Refog,jesu li bila potrebna neka podesavanja u samom antivirusnom programu?
Imam Eset Smart Security 4, Bussines Edition.
On samo javlja dole desno u obliku upozorenja, da postoji neki sumnjiv program i predlaze ciscenje.
Probao sam to spreciti podesavanjem u samom antivirusu, tamo gde su izuzeci, ali desava se isto. Doduse, taj "oblacic" mi se pojavi na par sekundi.
Ako neko zna kako da se ovo spreci, neka napise.

Inace, obicno antivirusi "vriste" i odmah onemogucavaju programe takvog tipa koji prate aktivnosti na racunaru, ali sa ovim programom to nije slucaj. Fino radi, bez greske.
 
Član
Učlanjen(a)
29.09.2010
Poruka
142
Probao sam jednom prilikom neki od tih programa,takodje sa krekom,nevidljiv itd ali mi je avira izbacivala upozorenje na keyloger.Takodje sam probao da u aviri uradim podesavanje isto za izuzetke ali mi je avira ponovo izbacivala upozorenje,doduse redje.To svakako obesmisljava rad keylogera jer avira u upozorenju jasno napise da se radi o keylogeru.Ima li jos ko kakva iskustva?
 
Član
Učlanjen(a)
10.02.2012
Poruka
20
sve sam ovo odradio: skinuo,instalirao i registrovao ali sve nestane ubrzo posle nekog vremena.ne mogu da startujem sa shift+ctrl+alt+k u start meniju i desktopu postoji ikona ali kad otvorim pita me dali zelim izbrisati
 
Član
Učlanjen(a)
07.03.2012
Poruka
5
Ja sam koristio nekoliko ovakvih programa. Ovaj REFOG mi je najbolji i koristim ga na kućnom računaru, a drugi AWARD keylogger koristim na detetovom i podešen mi je da mi šalje izveštaje na mail koji gledam preko mobilnog kada nisam kod kuće.
U svakom slučaju, ne koristim ovo ni za kakvo hakovanje nikoga drugog i za ovo mi je jedino bilo i potrebno.

Postoji ovde jedan drugi problem. Verzija EMPLOYEE 4.2.1 mi ne radi uopšte sa slanjem mail-a na Gmail i Yahoo jer ne poseduje opciju za enkripciju SSL, pa sam morao da otvorim novi mail na AOL koji ovo ne traži. Drugo, verzija 4.2.1 koju ste ovde okačili ne registruje mi uopšte keystroke, iliti ono što se kuca na tastaturi, što je ustvari najbitnije. Kada to ne registruje, onda mi to i ne šalje na mail.
Imate li neku noviju verziju, recimo serija 5 ili 6? Ovu verziju 5 koju je okačio jedan član na strani 3 više ne postoji, tj. uklonjna je sa datog linka. Ako je neko skinuo dok je još bila tu, može li mi poslati ključ na PP, a ja ću se već snaći da je negde nađem kao TRIAL.
Inače, imam iskustva oko podešavanja, pa pitajte nešto ako vas zanima, pokušaću da pomognem.

Hvala puno.
 
Natrag
Top