Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Koristim isto što i sam Bog u pismu, i Danilo, i ostali.
Tvoj propust je što ne poznaješ biblijsku numerologiju, i time pobijaš i samu matematičku strukturu biblijskog teksta, kajazam, paralelizme, identični broj slova, reči, stihova, itd..
Biblijska numerologija ne postoji!Mire, optužio si Boga za satanizam, i prikazuješ čistu Hristovu veru kao magiju, a meni nabacuješ nekakvu numerologiju.
Kada naučiš pojam biblijske numerologije, tada možemo da diskutujemo.
Biblijska numerologija ne postoji!
A ti si zlonameran kad kazes da sam ja Boga optuzio za satanizam!
Ja sam rekao da se princip na kojoj magija deluje zasniva na prirodnim zakonima , jer Bog je covekovom umu dao sposobmost slanja i primanja signala (informacija) radi molitve!
Predmetima je takodje dao mogucnost katalizacije energije, kao kada protrljas stap vunom pa se on naelektrise. U Bogosluzenju oni odasilju i primaju energiju, kanalisu je i uspostavljaju komunikaciju izmedju zemaljskog i duhovnog sveta!
djavo tu sposobnost ljudskog uma i predmeta izvrce u svoje svrhe, i zove to magijom te zloupotrebljava protiv drugih ljudi nanoseci im zlo, pojacavajuci njihovo dejstvo. A to su prirodni principi, i nesto sto je Bog uspostavio u svrhu komunikacije i za Bogosluzenje!
Treba da te je sramota, kako si zlonameran i kako izvrces moje izjave!
Zapravo si ti gatar, tj. onaj koji se bavi magijom. Ja se magijom ne bavim, niti se bavi moj Bog!
Magija je od strane satane, a Bogosluzbeni rituali u svrhu molitve i komunikacije sa Bogom pa i preko svetih predmeta su dozvoljeni rituali kako u judaizmu tako i u Hriscanstvu!
Nazalost tako je!I sve što Hrišćanstvo čini sakramentalnom verom, religijom, što ga čini Ispunjenjem religije im je plod Satanskog štaba za dezinformacije.
Upravo tako, da su ziveli u to vreme, oni bi i Svetinju nad Svetinjama razbucali na komade! A Aronov stap koji je procvetao i manu koja je ostala jestiva nazivali bi satanizmom i magijom, dok bi dva heruvima nazvali idolima. Spalili bi sve to i rastocili na komade u vatri, a samog Boga bi se odrekli.Čini mi se da bi i Svetinju nad Svetinjama hrama razbucali komade, zbog menore, zbog dva kerubima pored i dva na samom kočvegu zaveta jer se ne slažu sa drugom zapovesti bukvalno shvaćenom.
Ps. mire000, znaš ko se bavi magijom, tj koji se bog bavi magijom? Čije se "pisma" koristi za magijašenje, divinaciju? čiji sledbenici nemaju sakramente, imaju kod ishrane, kod molitvi, čija su mesta okupljanja i molitve ukrašena jedino i isključivo slovima? Čiji sledbenici nemaju drugog autoriteta sem teksta i tumača teksta? Mislim da znaš o kome se radi, o onom čiji se sledbenici malo malo pa raznesu.
Vidis kako znas!Magiju je storio satana, a ne Bog.
Biblijska numerologija postoji, Bog je bibliju dao po preciznim numerološkim principima, i sam savetuje da se ona koristi u otkrivanju istine.