Sotonin Stab za Dezinformacije

Sta je cilj Staba za dezinformacije

• Da iskreno i tacno pokaze ljudima koja je religija u pravu

Votes: 1 14,3%
  • Da iskreno i tacno objasni ljudima ko je Bog

Votes: 0 0,0%
  • Da iskoristi ljude za svoje ciljeve,da ostave Boga i religiju

Votes: 6 85,7%

• Total voters
    7
Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Jel ti znaš šta je kontekst i uporedno proučavanje?

U starom zavetu Bog se obraća sinu i kaže "A SINU, PRESTO JE TVOJ BOŽE VAVEK VEKA...U POČETKU TI SI OSNOVAO ZEMLJU, I ONA JE DELO RUKU TVOJIH..."

Toma kaže u trenutku kada je video vaskrslog Isusa "GOSPOD MOJ I BG MOJ"

VERNI SE POKLANJAJU BOGU ISUSU KOJI JE PRIMIO SILU I SLAVU I CARSTVO SVOJIM VASKRSENJEM I VAZNESENJEM

" dvadeset i četiri starješine koje sjeđahu pred Bogom na prijestolima svojima, padoše na lica svoja i pokloniše se Bogu
Govoreći: hvalimo te, Gospode Bože svedržitelju, koji jesi, i bješe, i bićeš, što si primio silu svoju veliku, i caruješ" ( otkrivenje 11. 16 - 17 )

"Vidjeh u utvarama noćnijem, i gle, kao sin čovječji iđaše s oblacima nebeskim, i dođe do starca i stade pred njim.
I dade mu se vlast i slava i carstvo da mu služe svi narodi i plemena i jezici; vlast je njegova vlast vječna, koja neće proći, i carstvo se njegovo neće rasuti" ( Danilo 7. 18 )

" pristupivši Isus reče im govoreći: Dade mi se svaka vlast na nebu i na zemlji" ( Matej 28. 18 )

ISUS JE VEČNI BOG KOJI ĆE PONOVO DOĆI

"Ja sam Alfa i Omega, Početak i Svršetak, govori Gospod, Koji jeste, i koji beše, i koji će doći, Svedržitelj" ( otkrivenje 1. 8 )

"I tada će se pokazati znak sina čovječijega na nebu; i tada će proplakati sva plemena na zemlji; i ugledaće sina čovječijega gdje ide na oblacima nebeskima sa silom i slavom velikom" ( Matej 24. 30 - 31 )

Ovde se jasno vide sledeće naznake:

- BOG JE PRIMIO SILU I CARUJE
- ISUS JE PRIMIO TO ISTO
----------------------
- BOG SVEDRŽITELJ ĆE DOĆI
- ISUS ĆE DOĆI U SLAVI

Aman covece,
jel ti razumes srpski???
Jesam li te pitao gde pise zajedno Bog Isus???
Nemoj da ubacujes stihove gde je izbaceno jehova pa ubaceno Gospod, Znam da vam to pravi veliku smetnju u mozgu i to je samo pocetak kad ce te vi ( da nema JS ),uskoro poceti i sa izbacivanjem imena Isus iz Biblija.
Pokazi u Bibliji gde pise na srpskom Bog Isus zajedno!!!,ili ne pisi kad to nema.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Sto se tice sotoninog staba za dezinformacije evo najnovijeg primera.
Kako sotona preko svojih slugu kaze da je moguce da kamila prodje kroz iglu...
Tvrde da nisu doslovne reci niti Kamila,niti Iglene usi!!!
Za normalnoga je to nemoguce ali...
Matej 19:24
24 I još vam kažem: Lakše je kamili proći kroz iglene uši nego li bogatome ući u carstvo Božije.
Sotonini sledbenici kazu da su iglene usi mala kapija koja je bila na velikoj kapiji Jerusalimskih vrata i da je kamila mogla da prodje kroz nju.
Sotonine sluge idu tolko daleko da kazu da je grcka rec za kamilu i uže slicno i da se treba izbaciti kamila a uvesti rez uže.
Eto dokle ide sotona i njegove sluge iz sotonskog staba za dezinformacije,i kako Verni i razboriti sluga mora da se razumno bori sa ovakvim budalastinama koje sve vise i vise uzimaju maha.
Odgovor je sledeci.
Ako je neko mislio da se ne govori o iglenim usima vec o maloj kapiji na velikoj Jeruslaimskoj kapiji onda je Luka izricit u Luka 18:25 gde koristi "veloni" za doslovnu hirursku iglu.
Nadalje matej je mislio i na doslovnu kamilu jer je prvo napisao na hebrejskom a tek posle preveo na grcki,a drugo sinajski,vatikanski broj 1209 i alexandrijski kodeks pojavljuje se grcka rec za kamilu a ne za uže.

Pa kad su slagali za trojstvo ,pakao itd,a sto ne bi mogli da varaju i ovako najbezobraznije sto se moze...sigurno ce i na ovome mnoge prevariti...,sada kada su vam Jehovini svedoci objasnili i ovu novu sataninu varku vi odlucite jeste li za Jehovu Boga ili za sotonu....trece nema...,nema neutralnih...

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107

Isusova uloga nije bila da sebe prikazuje kao Boga, već da se ponizi i umre za spasenje ovog sveta.
Drugi su gledajući njega davali svedočanstva da je on Bog, a on to prećutno odobravao.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465

Isusova uloga nije bila da sebe prikazuje kao Boga, već da se ponizi i umre za spasenje ovog sveta.
Drugi su gledajući njega davali svedočanstva da je on Bog, a on to prećutno odobravao.

Nigde Isus nije precutno odobravao da je on Bog Otac,vec se uvek molio svome Bogu i Ocu.
Kao drugo u zadnjem postu ove teme naveo sam ocigledan primer kako se sotona sluzi ljudima koji izvrcu reci istine sa glupostima,kako kamila predstavlja mala vrata ,i kako se ne govori o doslovnim iglenim usima itd itd....

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
"I poslije osam dana opet bijahu učenici njegovi unutra, i Toma s njima. Dođe Isus kad bijahu vrata zatvorena, i stade među njima i reče: mir vam.
Potom reče Tomi: pruži prst svoj amo i viđi ruke moje; i pruži ruku svoju i metni u rebra moja, i ne budi nevjeran nego vjeran.
I odgovori Toma i reče mu: Gospod moj i Bog moj.

Isus mu reče: pošto me vidje vjerovao si; blago onima koji ne vidješe i vjerovaše" ( Jovan 20. 26 - 29 )

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Nigde Isus nije precutno odobravao da je on Bog Otac,vec se uvek molio svome Bogu i Ocu.
Kao drugo u zadnjem postu ove teme naveo sam ocigledan primer kako se sotona sluzi ljudima koji izvrcu reci istine sa glupostima,kako kamila predstavlja mala vrata ,i kako se ne govori o doslovnim iglenim usima itd itd....

Hmm, smem li da ti postavim pitanje? Ko je Sotonin štab za dezinformacije? Zajednica koja se zove "Hrišćanska Adventistička Crkva" - zajednica Adventista Sedmog dana? Ili Una Sancta Catholica Et Aposatolica ili isto to samo bez pape, tj Pravoslavna Crkva? Ko? Da nije možda Luteranska crkva? Ili Baptistička? Budi konkretan.

U čemu je stonoska tvrdnja da je ISUS BOG? Ako niije Bog, šta je onda za tebe? Stvorenje? Lažljivi anđeo?
Smatraš li sebe Hrišćaninom? Ako smatraš, pojasni koje Hrišćanstvo ispovedaš? Trinitarističko, ono pravo, ili si unitarista, produkt mnoštva pogrešnog tumačenja Biblije.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Sve koje ne uče po pismu su sotonin štab za dezinformacije.
Hvala na odgovoru, ali nisam tebi postavio pitanje.

Uostalom, sve može biti deo tog štaba. Jer, Sotona ili Satanael, nije glup, uz to je i vrstan teolog. Sve što zna, zloupotrebiće da ljude odvede od Boga. Ipak, ne treba mu davati toliku pažnju. Prvo jer sve što radi, radi uz dopuštenje, drugo da bi na nas delovao moramo ga prizvati, tj otovoriti mu vrata naših umova i duša, i treće možda najvažnije tolikim pridavanjem važnosti "ocu i kralju laži, prevarantu, ponosnom i plamenom..." onom sa 99 imen, koji se slabim dušama predstavlja kao anđeo svetla, i gle čuda kao bog, vodi ka DUALIZMU, toliko dragom starim Persijancima u vidu njihove religije Zoroastrizma. I što j možda najvažnije nikako ne ulaziti u bilo kakav dijalog sa njime.

Toliko o njemu. Ah, da, ume on i pismo da izvren sebi u korist. I te kako ume. Što potvrđuju i Isusove reči kada je Farizeje ne malo puta nazvao rodm gujinim A oni su, bili poznati i kao PISMOZNANCI. To naravno ne znači da su svi bili sotonini, ne, nego da su bili zavedeni, stavljajući mrtva slova iznad onih za koje su trebali da brinu, zloupotrebljavajući tekstove Tore.

No, to nije ni toliko važno. jer jedan od njih će, odabran od samog Boga učiti više nego ostala 12 torica zajedno. On će svu svoju energiju, svo svoje znanje staviti na raspolaganje Bogu, i ispuniti svoju misiju. Oštrog jezika, čvrste vere, poručiće i nama danas:

" 1Počinjemo li opet sami sebe preporučivati? Ili trebamo li, kao neki, preporučna pisma na vas ili od vas? 2Vi ste pismo naše, upisano u srcima vašim; znaju ga i čitaju svi ljudi. 3Vi ste, očito, pismo Kristovo kojemu mi poslužismo, napisano ne crnilom, nego Duhom Boga živoga; ne na pločama kamenim, nego na pločama od mesa, u srcima.
4Takvo pouzdanje imamo po Kristu u Boga. 5Ne kao da smo sami sobom, kao od sebe, sposobni što pomisliti, nego naša je sposobnost od Boga. 6On nas osposobi za poslužitelje novoga Saveza, ne slova, nego Duha; jer slovo ubija, a Duh oživljuje. 7Pa ako je smrtonosna služba, slovima uklesana u kamenju, bila tako slavna da sinovi Izraelovi nisu mogli pogledati u lice Mojsijevo zbog prolazne slave lica njegova, 8koliko li će slavnija biti služba Duha. 9Jer ako je služba osude bila slavna, mnogo je slavnija služba pravednosti. 10I zbilja, nije ni bilo proslavljeno ono što je u toj mjeri proslavljeno, ako se usporedi s uzvišenijom slavom. 11Jer ako je ono prolazno bilo slavno, mnogo je slavnije ovo što ostaje.
12Imajući dakle takvo pouzdanje, nastupamo sa svom otvorenošću, 13a ne kao Mojsije, koji je stavljao prijevjes na lice da sinovi Izraelovi ne vide svršetak prolaznoga. 14Ali otvrdnu im pamet. Doista, do dana današnjega zastire taj prijevjes čitanje Staroga zavjeta: nije im otkriveno da je u Kristu prestao. 15Naprotiv, kad god se čita Mojsije, do danas prijevjes zastire srce njihovo.
16Ali kad se Izrael obrati Gospodinu, skinut će se prijevjes. 17Gospodin je Duh, a gdje je Duh Gospodnji, ondje je sloboda. 18A svi mi, koji otkrivenim licem odrazujemo slavu Gospodnju, po Duhu se Gospodnjem preobražavamo u istu sliku – iz slave u slavu."
2 Poslanica Korinćanima 3 1:18

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Prezime WHITE ne daje zbir 11, jer dublo W ne može da se uzme kao dva puta V, već jedno W.

Tako je rezultat 6, a ne 11.
Ohoho.. vidi kako covek poznaje numerologiju!

A tvrdio je kako nije koristio numerologiju u svojim racunicama!

Sad je sve jasno!
Covek je numerolog!
I piramidolog kad zatreba, meri duzinu i visinu!

A onda,nas naziva paganima? :p

Natrag