Član
- Učlanjen(a)
- 27.08.2010
- Poruka
- 14
Imas je na cosku venca Radomira putnika i Sv. Miletic ulicemoze li neko da mi kaze neku prodavnicu opreme za akvariste u somboru naravno
Mada mislim da je jeftinije naruciti preko neta sve sa kurir sluzbom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Imas je na cosku venca Radomira putnika i Sv. Miletic ulicemoze li neko da mi kaze neku prodavnicu opreme za akvariste u somboru naravno
Da, grad poznat po zelenilu je ostao bez zelenila...... koji apsurd![]()
U Sombor svratim svaki mesec nekih 15x, lep je grad, ali pre je bio jos lepsi. Po meni tamo treba uvesti zabranu testera i sekira jer svo drvece iz centra grada su posekli. Cuo sam danas da su poslekli i svo drvece kod zupanije da naprave jos jedan trg wacko2
Ako zelis da hvalis svoj grad onda otvori temu Apatin, i ako te nisu naucili u skoli i kuci, kad se nesto hvali to se ne radi tako sto naruzujes drugog, vec navodis vrline svog...Откад знам за себе Сомбор је био и остао жив као клуб пензионера у време док поштари разносе пензије .Апатин је пуно живљи , глас за Апатин , иако је ово место намењено Сомбору.Шта рећи а не заплакати ? Е то је Сомбор данас .