Šokantan snimak duha koji gleda u svoj leš

Član
Učlanjen(a)
12.10.2009
Poruka
67
To je zato što novinari kad nemaju o čemu da pišu, prekopaju malo unazad šta se izdešavalo, pa ako vide da je nešto prošlo nezapaženo, objave, bez obzira kad se desilo.
Radila sam u redakciji pet godina i svakodnevno uređivala tzv. press clipping, tako da znam u čemu je stvar. To je jedini razlog. Trenutno im je zafalilo nešto da pokriju rupu, prilikom preloma novina, pa su se snašli... :)

Ово је, ипак, "ударна" вест, не знам што би је толико дуго чували... А, снимак је направио, колико сам схватила, не-новинар..који би причу продао раније неким другим новинама са проблемом "рупе"..хм? smile3
Свакако-мало ми је све то мутно...као што рекоше и неки људи овде-праве причу да би зарадили...

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Šta god da je u pitanju efekat su postigli, o tome se priča a i u mnogima se probudio strah :):dntknw:

Član
Učlanjen(a)
27.11.2009
Poruka
1.306
Pa nije svejedno. Ja sam ranije opusteno gledala horor filmove....ali sad, kad gledam nesto strasno pred spavanje, sanjam to isto. :???:

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.023
Ma prežvakavaju stare priče. Nešto što je već bilo objavljeno objavljuju ponovo u malo izmenjenom obliku. Sve je manje novinara koji stvarno pišu a sve više onih koji prerađuju tuđe tekstove.
Prema tome, sasvim je moguće da je nešto već bilo objavljeno, eto, neko reče da taj snimak stoji na you tube od aprila. Možda je tada i neko pisao o tome, u nekim novinama koje nemaju veliki tiraž, pa nije postigao efekat koji je želeo. A onda to neko sada objavio u nekim drugim, i o tome se još uvek priča.
Pa pogledajte kako je i kod nas na forumu. Ima tema koje stoje postavljene po mesec-dva, niko ih ne komentariše, onda neko slučajno prekopa, nađe da mu je to zanimljivo, pa nipiše komentar, i tek onda i drugi počnu da komentarišu.
Prezasićeni smo svim i svačim, ne stižemo da obratimo pažnju na sve što nam se prezentuje.

Član
Učlanjen(a)
27.11.2009
Poruka
1.306
Pa moguce. Mada, nije bitno ko ga je , kad i gde snimao. Valjda je u centru paznje duh, koji se setka ovuda.

Član
Učlanjen(a)
12.10.2009
Poruka
67
Ма Јулкице, бре....нема духа!:acute:

А замислите тај мозак, који слика несрећу са све жртвама...

Učlanjen(a)
08.02.2009
Poruka
5.533
Znate šta mi jedino neće biti jasno?

Zašto uvek ali UVEK na slikama na kojima se "kao vide duhovi" su obično, mutne, iscepane, ispresavijane, blurovane, oštećene, nejasne, blede, mračne previše itd itd

Snimci su uvek lošeg kvaliteta kao da su mobilnim snimani, uvek je negde u "uglu kamere" zabeležn "duh", uvek nestane baterije u sred snimanja...

Kako to da niko do sada nije zabeležio nekog duha HD Sony kamerom ili slikao nekim DSLR aparatom od 12mpx!? :)

A to vam govori da je sve to jedan velika laž i obmanjivanje naroda...
Nego šta, nego je laž!
Svašta će izmisliti ovi novinari,....

Natrag