Šokantan snimak duha koji gleda u svoj leš

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
aaaa naježih se, najgore je što se ovakvih priča obično setiš kad si sam tad se zaledim od straha, šta mi je trebalo da gledam ovo :stupid:
Ma nije opasno, mada nikad se ne zna ko može da se šunja iza leđa posebno ako je tišina :vorred:

мени ту нешто смрди...несрећа се десила јула, а тек су сад пустили слику..

A na youtube postavljen snimak 8.aprila :???:

Član
Učlanjen(a)
27.11.2009
Poruka
1.306
Znate šta mi jedino neće biti jasno?

Zašto uvek ali UVEK na slikama na kojima se "kao vide duhovi" su obično, mutne, iscepane, ispresavijane, blurovane, oštećene, nejasne, blede, mračne previše itd itd

Snimci su uvek lošeg kvaliteta kao da su mobilnim snimani, uvek je negde u "uglu kamere" zabeležn "duh", uvek nestane baterije u sred snimanja...

Kako to da niko do sada nije zabeležio nekog duha HD Sony kamerom ili slikao nekim DSLR aparatom od 12mpx!? :)

A to vam govori da je sve to jedan velika laž i obmanjivanje naroda...

Na netu imas takvih snimaka da biras.

Always a lady
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
39.020
мени ту нешто смрди...несрећа се десила јула, а тек су сад пустили слику..

To je zato što novinari kad nemaju o čemu da pišu, prekopaju malo unazad šta se izdešavalo, pa ako vide da je nešto prošlo nezapaženo, objave, bez obzira kad se desilo.
Radila sam u redakciji pet godina i svakodnevno uređivala tzv. press clipping, tako da znam u čemu je stvar. To je jedini razlog. Trenutno im je zafalilo nešto da pokriju rupu, prilikom preloma novina, pa su se snašli... :)

Član
Učlanjen(a)
15.12.2009
Poruka
24
Znate šta mi jedino neće biti jasno?

Zašto uvek ali UVEK na slikama na kojima se "kao vide duhovi" su obično, mutne, iscepane, ispresavijane, blurovane, oštećene, nejasne, blede, mračne previše itd itd

Snimci su uvek lošeg kvaliteta kao da su mobilnim snimani, uvek je negde u "uglu kamere" zabeležn "duh", uvek nestane baterije u sred snimanja...

Kako to da niko do sada nije zabeležio nekog duha HD Sony kamerom ili slikao nekim DSLR aparatom od 12mpx!? :)

A to vam govori da je sve to jedan velika laž i obmanjivanje naroda...

bravo !!! upravo tako.

Natrag