Šokantan snimak duha koji gleda u svoj leš

Član
Učlanjen(a)
27.11.2009
Poruka
1.306
v24938.jpg

Čileanska televizijska kuća nedavno je pokazala snimku automobilske nesreće koja se dogodila na autocesti A-16 poznatijoj pod imenom "Ukleta cesta", kako je naziva lokalno stanovništvo. Vijest je privukla pažnju javnosti zbog prilično čudnog detalja na snimci.

Naime, na jednoj od fotografija vidi se silueta čovjeka, a fotograf se kune kako je to duh jednog od preminulih u nesreći. Još čudnije je to što se sa njim slažu i prijatelji pokojnika koji tvrde da je odjeća koja se vidi na silueti duha jednaka onoj koju je pokojnik nosio u trenutku nesreće, piše Net.

Fotografije, ne baš sjajne kvalitete, pokazuju duha koji posmatra svoj leš, a snimio ih je vozač kamiona sredinom jula ove godine samo 20-ak minuta nakon što se nesreća odgodila. U stravičnoj saobraćajnoj nesreći su na mjestu upoginuli 43-godišnji Alberto Galligillos Morardes i 50-godišnji Fernando Guerrero Tapia čiji se duh pojavio na spomenutim fotografijama.

Nakon ovog bizarnog događaja čileanska "Ukleta cesta" uskoro bi - ako se pojavi još poneki sličan slučaj - mogla postati "Cesta duhova".

(p.s.postoji i video snimak, nisam uspela da ga ubacim :()

Izvor:24 Sata

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Evo ga, ali slabo se vidi
[YOUTUBE]94J_Y3y4UKc[/YOUTUBE]

dobro veče :-|

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Loš je snimak, ne vidi se dobro, ali u principu ni meni nije svejedno, mada s obzirom da sam dobro raspoložen uopšte ne razmišljam u tom pravcu, strah i tako to. Zato su mi odmah Maratonci i pali na pamet :D

que te vayas con el viento, como siempre
LEGEND
Učlanjen(a)
30.07.2009
Poruka
5.276
aaaa naježih se, najgore je što se ovakvih priča obično setiš kad si sam tad se zaledim od straha, šta mi je trebalo da gledam ovo :stupid:

Član
Učlanjen(a)
12.10.2009
Poruka
67
мени ту нешто смрди...несрећа се десила јула, а тек су сад пустили слику..

Član
Učlanjen(a)
01.12.2009
Poruka
323
Znate šta mi jedino neće biti jasno?

Zašto uvek ali UVEK na slikama na kojima se "kao vide duhovi" su obično, mutne, iscepane, ispresavijane, blurovane, oštećene, nejasne, blede, mračne previše itd itd

Snimci su uvek lošeg kvaliteta kao da su mobilnim snimani, uvek je negde u "uglu kamere" zabeležn "duh", uvek nestane baterije u sred snimanja...

Kako to da niko do sada nije zabeležio nekog duha HD Sony kamerom ili slikao nekim DSLR aparatom od 12mpx!? :)

A to vam govori da je sve to jedan velika laž i obmanjivanje naroda...

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Znate šta mi jedino neće biti jasno?

Zašto uvek ali UVEK na slikama na kojima se "kao vide duhovi" su obično, mutne, iscepane, ispresavijane, blurovane, oštećene, nejasne, blede, mračne previše itd itd

Snimci su uvek lošeg kvaliteta kao da su mobilnim snimani, uvek je negde u "uglu kamere" zabeležn "duh", uvek nestane baterije u sred snimanja...

Kako to da niko do sada nije zabeležio nekog duha HD Sony kamerom ili slikao nekim DSLR aparatom od 12mpx!? :)

A to vam govori da je sve to jedan velika laž i obmanjivanje naroda...
Pa naravno! Kad sirotinja ukrade jabuke sa pijace uvek se nađe neki snimak sa bezbednosnih kamera neke banke, koja je udaljena "par stotina metara"! A ove "duhove" uvek neko "snimi" sa kamerom na telefonu od 0,3 MP! Zašto? Zato što novine plaćaju za takvu "ekskluzivu" od snimka, a i ljudi vole to da vide...

Natrag