Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
To sam i Ja primjetio stvarno preporucujem,Tune UP 2013,jako je dobar,ali i odlicno cisti C particiju,(gdje je windows),meni je oslobodio cak 18GB,beskorisno zauzetog prosotora,koji je nacesce old restore point i windows update backup te temaplory files...itd...Probao sam svašta:Advenced system care,Glary,Kingsoft PC doctor,Wise 365(dobio u givaway) al ništa ne može očistiti kompjuter kao Tune up.Probajte;prije upotrebe svakog od gore navedenih provjerite veličinu C particije a na kraju pokrenite Tune up.Razlika je drastična
Drago mi je da jos neko koristi Kingsoft,mada me je Pc Doctor razocarao na nekim racunarima je obrisao konekcije i napravio pometnju sa programimavoleo bih cuti i tudje misljenje ,ja inace koristim KINGSOFT ANTIVIRUS koji je takodje free ,i kao takav je ekstratrenutno imam instaliran Kingsoft PC Doctor i pratim kako se ponaša, jer sam ga instalirao prije dva dana, za sada sam zadovoljan, no slažem se sa n3m3sis da je tune up utilites 2012 jako močan!
pozz!