Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
hahahah pa da ne mozes nista za dzabe da gledas vec da dodjes kod njega da platisDa, i ja sam na to pomislio. Ali sta onda objavljuju Siol statuse i T-2? I slicne. Mislim, meni glupo mnogo.
Nije, ako malo razmislis !Da, i ja sam na to pomislio. Ali sta onda objavljuju Siol statuse i T-2? I slicne. Mislim, meni glupo mnogo.
Ili za provajdera za koga mozda rade !hahahah pa da ne mozes nista za dzabe da gledas vec da dodjes kod njega da platis
i ja to isto mislim da to prodavci listi sami objavljuju kao neki vid reklame kako bi inace neko mogo da nadje na desetine tudjih lista da ih objavi odjednom a za statuse imaju zajdnicki interes da ih uniste da bi upecali nekog da odabre nekog od njihA, sta mislis, mogu li to biti isti ljudi ?
E sad, mozemo tako do sutra da nagadjamo, a to vrv nikad necemo saznati. Ukratko, meni je bas svejedno, u pocetku kad sam poceo da se zanimam ovim smetalo mi je kad vidim neki domaci kanal objavljen, a pravi sok je bio kad neko objavi listu koju ti imas, i to jednu jedinu, dodje ti da places.
A sad mi svejedno, nit gledam sta nit se potresam, oguglao sam skroz, toliko je veznijih stvari u zivotu, pa i sitnica koje vise znace od neke liste.
Ne smetaju mi ti sto ih prodaju, sto bi mi smetali kad sam sam hteo da kupim iz ocaja, tako ima likova koji su bas takvi kakav sam ja bio u pocetku.
Nek smo mi zivi i zdravi, liste ce da dodju i prodju.