Jok, sto nelogicno?Pa bilo je nelogicno jos u difoltu.
Ajde lepo saberi misli. Možeš ti to. Jel nelogično ili je logično? Potpuno me zbunjuješ ovako samodestruktnim oponiranjem samoj sebi u dve uzastopne rečenice
Mislim, ko je tako nenormalan da meri nesto sto je nemerljivo...
Možda je nemerljivo zato što ne postoji. Ta misao ti se nikad do sada nije potkrala makar u naznakama?
Onda preskačemo cinizam u tvom postu, nije lepo, pa kaže:
Jer, pazi, oni su nesto drugo radili s tim mrtvakom i onda su sa uzasom primetili taj fenomen da su ljudi za neku istu gramazu laksi posle smrti.I sad, toliko su se uplasili, setivsi se svih onih opomena nas verujucih, da su poceli da veruju u sve i svasta...
Pa ti ovo tako plastično pričaš kao da si bila u prosekturi i dodavala im tegove. I baš se uplašili kažeš? Pa da, kad ne slušaju pametnije
A jel može neka referenca, gde si to pročitala, ko, gde, kada je trandžirao i merkao mrtvake, bar da znamo malo bliže o čemu razgovaramo.
Ne treba ni da ti posebno naglašavam da sam ubeđen da se radi o čistom urbano-nekrofilskom mitu.
E sad da se iz mitologije vratimo jedinoj našoj stvarnosti.
A to, gde je dusa, mislis geografski? A sta je ona, e, ona je sve ostalo osim gorepomenutog...a znas da je imas!
To je ono "nesto" sto mi, psiholozi, pokusavamo da seciramo i analiziramo i ne uspevamo niti cemo ikada uspeti,
Opet samodestrukcija. Kad znaš da nikad nećeš uspeti, pa počni da se baviš nečim produktivnijim, a ne što bi reko narod mlaćenjem prazne slame. Ali ne, ti ne posustaješ u svom lovu na to "nešto". To ko onaj Gral i dan dans ga traže, naročito na filmu. Zacrtala si još od lokomotive da ta duša mora da postoji, sad još samo da rešiš taj problemčić da je pronađeš ili makar definišeš.
I kažeš nije "emocije, nada, verovanja, nagonske i druge potrebe, savest i svest i još gratis vera u Boga". Pa šta je majku li joj njenu Dušanku
Duša nije ništa od toga, ali nisi u stanju da kažeš šta je. To je malo čudno. Da baš ništa ne možeš da kažeš o nečemu što tvrdiš da je u tebi, toliko važno, večno, tvoja prava suština, vrhovno i "božansko". Pa dobro, kad se zagledaš u sebe, morala bi nekako da je vidiš ili osetiš. Evo da ti pomognem: kad voliš (recimo boga, znam da će ti prijati primer
), je li taj osećaj koji osetiš tvoja duša. Kad si velikodušna, jel taj osećaj tvoja duša? Kad si besna, jel to besna tvoja duša? Ili kad pišeš ovu poruku. Jel ti to reči diktira tvoja duša, koju onda nazivaš svoj um?
Daj makar neki hint, ovako se vrtimo u krug. Duša postoji. Kako znaš? Znam. Pa šta je ta duša? Ona je faktor X, da ne kažem dosije X, koji ne vidimo, ne osećamo, ali znamo da postoji. I opet smo na početku. Vrti mi se u glavi od kruženja, duše mi
Ko nema kristalno čistu dušu,nakon smrt odlazi u petu dimenziju gde mu se očitava program 40 dana i nakon toga se ponovo rađa.
Ko ima moralno čistu on odlazi u šestu dimenziju,Vaznosi se.
Peta dimenzija? To ko za ponavljače. Niste položili, žao nam je, morate na doradu gradiva. M'rš nazad u klupu!!!
Šesta dimenzija? Attention, attention! Pripremite se vaznošenje. Ten, nine, eight, seven... ignition... hasta la vista baby
Iz kojeg to Manuala čitaš uputstva?