Član
- Učlanjen(a)
- 20.02.2010
- Poruka
- 69
Da li verujete da ce se dogoditi?Neki naucnici su izjavili da ce se desiti 12.12.2012. Sudeci po katastrofama koje su zadesile zemlju,smak sveta je vec poceo.Da li je moguce da nas vise nece biti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Da li verujete da ce se dogoditi?Neki naucnici su izjavili da ce se desiti 12.12.2012. Sudeci po katastrofama koje su zadesile zemlju,smak sveta je vec poceo.Da li je moguce da nas vise nece biti?
Maznula si mi odgovor! Potpisujem!Ma najavili su ga već 5468468 puta,nema od toga ništa
Bilo smaka sveta ili ne mi tu ne možemo baš ništa učiniti... Zašto onda o tome lupati glavu?
Nama ne treba smak svjeta mi smo već smaknuti. A što se tiče tog nekog proročanstava prorekli su da neće biti 21. vjeka a meni se čini da nisu bili u pravu. 21.12. je odjednom odjeknuo kao bomba kao da se o njemu nikad prije nije znalo. Da ja tebi fino kažem šta je to. To je (još jedno) američko njesra kojim hoće da zarad što je više moguće para, evo sad su počeli praviti punkere pod zemljom pa ih prodavat, udarila ih je kriza. A na 21.12.2012. sunće će izaći poravnano sa centrom galaksije Maje su to prorekle da će se DESITI VELIKA PROMJENA U ČOVJEČANSTVU a ne smak svjeta kao što Ameri izmišljaju.