Smak sveta

Učlanjen(a)
11.06.2009
Poruka
505
Niko nije savršen.... Zamisli tek da su omašili za 1000 godina. Nema smisla, jel da....

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Za*ebali ste se svi, juče čitam (ne mogu sad da nađem taj članak) da će SS biti tek za 4 milijarde godina... Jbg, džaba ste krečili. :mrgreen:

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
I mi sada da ti verujemo TIto :lol:

Salim se. Nerviraju me ljudi kada donose neke zakljucke bez dokaza (ovo se odnosi na kalendar MAja). Naucnici su bili podeljeni po tom pitanju, jedni su govorili da se 2012 zavrsava njihova lunarna godina, a dok su drugi tvrdili da ce biti smak sveta. Razumela bih to da su otkrili vremeplov pa da su otisli u taj period i saznali sta treba, a ne ovako da nagadjaju.A posto je lako uticati na ljude putem javnog mnjenja ovo je dovelo do napada panike i straha kod odredjenog broja ljudi.

Neko rece ameri napravili bunkere. A sta im oni vrede kad dodje do opste kataklizme i tektonskog poremecaja zemlje. Prave sebi veliku grobnicu..........mislim nerazumem to.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.06.2009
Poruka
505
Pa dobro, verovatno prave bunkere u slučaju poplava, ili u slučaju nuklearnog rata. Što se tiče realnog smaka sveta, ni teorija zasnovana na nestanku dinosaurusa nije dokazana. Ali je realnija od one o dolasku nečastivog ili tako neke. Mislim da su promene u vremenu koje se svakodnevno događaju, a vidimo i na vestima(požari poplave udesi) opisane u raznim predskazanjima.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ako ćemo ozbiljno, mislim da su samo šarlatani tvrdili za taj Smak 2012 jer je to čista besmislica. A izvor: kalendar Maja. :lol:

Međutim, dobro je za Holivud, već je napravljeno XY filmova na tu temu, a očekuje se bar još toliko. :mrgreen:

Učlanjen(a)
11.06.2009
Poruka
505
Pa mislim da je baš takav i naziv filma. 2012. I da je reč o Nojevim barkama(bilo ih je više).

Učlanjen(a)
29.04.2009
Poruka
3.068
Da sada ce da se pojave i filmovi o mutant glistama, posto je vec izasao film o piranama iz doba jure. Eh taj Holivud. Ne bi me cudilo da je i taj kalendar maja njihova izmisljotina (ovo je sala). :lol:

Nego sta kazu Tarabici po tom pitanju.
deka.gif

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Sve je to:

Poslednja izmena od urednika:
Natrag