Skrivena muzicka scena USA (illuminati - poruke i mitovi)

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Наравно, таквих сектурина и изопачења има на сваком кораку. Падање у транс, разне визије и откривења, пророчанства у трансу...и ко зна каквих глупости. Због таквих изопачења и сви хришћани се генерализују да су исти, што нема везе са истином. Ја прсте поломих пишући за такве секте и саблазни, само да неко не заврши у њима.

И са таквима треба да будемо у екумени? Таман посла!

Član
Učlanjen(a)
28.12.2010
Poruka
1.538
Mislim da je to prisustvo svetog duha u njima ali to ovi nasi slaboverni ne razumeju.:D
Jel si video sta rade sa zmijama?

cekaj sta ti znaci to "mislim da je sveti duh u njima"? da li se to nesto podsmevas ili sta? ako se podsmevas ne vidis da se podsmevas samom sebi, da li si ti slaboveran ili veran to nema nikakve veze, nemoj to da radis i da vredjas tako neke stvari o kojima sam siguran da ni ti ni ovi takozvani vernici nemate pojma a samo mudrujete

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
cekaj sta ti znaci to "mislim da je sveti duh u njima"? da li se to nesto podsmevas ili sta? ako se podsmevas ne vidis da se podsmevas samom sebi, da li si ti slaboveran ili veran to nema nikakve veze, nemoj to da radis i da vredjas tako neke stvari o kojima sam siguran da ni ti ni ovi takozvani vernici nemate pojma a samo mudrujete

Da podsmevam se. Kako se podsmevam sebi? Nisam slaboveran, nego ne verujem.

Učlanjen(a)
26.06.2012
Poruka
110
Sve ovo organizuju i finansiraju vladajuci satanisti, do utancina isplanirano i savrseno jasnim ciljem da se sto vise ljudi izopaci i unisti.

Samo debilu ovo nije jasno ili slijepcu sa otpalim usima...svim ostalim nema se sta vise objasnjavati...

Svjedocenje bivseg Iluminata-sataniste John Todd-a koji je bio visoki clan masonerije i po njenom nalogu i sa velikim novcem bio je zaduzen da stvori muzicku industriju, posebno Rock muzicku scenu da bi se masovno sirio satanizam medju mladim ljudima.
Opisuje sve do najsitnijih detalja, i satanisticke rituale dok se snima muzika na matricama da bi se kasnije mnozila na kopijama i prodavala plitkoumnim, naivnim budaletinama, koje se kasnije navlace na droge i crkavaju u najstrasnijim mukama.

Posle ovih saznanja, nema vise nikakve sumnje da satanisti vladaju svom pod-kulturom kao i svim polugama vlasti u svijetu !

Poslednja izmena od urednika:
Natrag