- Učlanjen(a)
- 21.09.2015
- Poruka
- 1.460
Zar ponovo treba da kazem da ih ljudi vide u materijalnom obliku, ali oni nemaju materijalni oblik?Rekoh ja Avraamune kolji tele neće duhovi to jesti ostavi da mi to pojedemo ali on zakla tele.Zamisli manu jedu duhovi i stavljaju je u zadnji džep kao stomak a vare je tako što je provozaju bržeod svetlosti i ona se istopi.
Kako samo Sodomljani imajuduhovni vid i videše duhove bez tela koji dođoše kod Lota....i pazi još bi da imaju odnos sa tim nevidljivim bestelesnim duhovima....svašta se može pročitati po forumima.
Što se tiče BIRANJA i prava izbiranja setim se jedne Adventistkinje ugodinama koja se nalakti na propovedaonicu i kaže daje ona izabrala tako da služi Bogu i da veruje kako se njoj sviđa zato me i tvoj izbor ne čudi.
Sinovi Božji se javljeju sa satanom na čelu na saboru nebeskom isiđošedole videći kćeri ČOVEČIJE jer snovi Sitovi nisu čovečiji već od Marsovaca i uzimaše ih za žene a žena se uzima da bi se posadila usaksiju i vršila fotosintezu i vremenom sazrevši donela plod ujesen.
A otkud odjednom divovi na zemlji pored sveg normalnog naroda-LJUDI?
Čitamo da je to zbog onih biljki u saksijama zvanih žena od ljudske vrste koje posadiše sinovi SITOVI ne Božji i koji nisu ljudska vrsta jer je Sit sa Merkura pao i one izbaciše semenke nove biljke koja raste visoko....zemljo šta sve trpiš?
To je jasnni naravno zive od mane, ali ta mana odrzava njihoov duhovno vestastvo u zivotu, oni imaju neku vrstu duhovnog vestastva kojom cine ono sto cine, ali pre svega oni nisu materijalni.