meni na jednom kompu radi, na drugom isto kao kod tebe, jos ocito nije ispeglano sve toJa sigurno radim nesto pogresno kod mene se ne desava nista.Player mi izbaci samo moje liste, gde gresim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
meni na jednom kompu radi, na drugom isto kao kod tebe, jos ocito nije ispeglano sve toJa sigurno radim nesto pogresno kod mene se ne desava nista.Player mi izbaci samo moje liste, gde gresim?
Program snima listu (fajl Database.json) koja se nalazi po default-u u C:\Users\(vašekorisničkoime)\AppData\Roaming\SFVIP-Player, ukoliko ste instalirali plejer sve po default-u onda će vam raditi , neće vam raditi ako ste kojim slučajem menjali u plejeru u opcijama config location. Ako ste menjali config location onda vratite na default i trebalo bi da vam sve radi. Evo na slici ima kako treba da vam stoji u config location i onda će raditi, inače moj program automatski uključuje administratorske privilegije da bi snimio liste moguće da nekom ne radi administratorski pristup onda probajte da kad startujete SFVip Liste Loader startujete ga sa (run as Administrator) i onda će raditi.meni na jednom kompu radi, na drugom isto kao kod tebe, jos ocito nije ispeglano sve to
Hvala KRALJU na pomoci,uspeo sam radi .Program snima listu (fajl Database.json) koja se nalazi po default-u u C:\Users\(vašekorisničkoime)\AppData\Roaming\SFVIP-Player, ukoliko ste instalirali plejer sve po default-u onda će vam raditi , neće vam raditi ako ste kojim slučajem menjali u plejeru u opcijama config location. Ako ste menjali config location onda vratite na default i trebalo bi da vam sve radi. Evo na slici ima kako treba da vam stoji u config location i onda će raditi, inače moj program automatski uključuje administratorske privilegije da bi snimio liste moguće da nekom ne radi administratorski pristup onda probajte da kad startujete SFVip Liste Loader startujete ga sa (run as Administrator) i onda će raditi.
Pogledajte prilog 157710
Evo druže i za tvoju dušu, ovo je verzija sa fiksnom putanjom u c direktorijumu i nisu potrebna administratorska prava, prvo startuj ovaj moj program (program će automatski napraviti direktorijum na c particiji ) zatim izađi iz programa i startuj SFVIP Plejer i uđi u podešavanja (settings) i za Config Location izaberi "C:\SFVIP Player\config" onda izađi iz plejera i startuj opet ovaj moj program (SFVIP Liste Loader) i klikni na download liste po želji zatim izađi iz programa i startuj plejer i trebalo bi da ti sada sve radi.da li može da se napravi da ne treba administrator pošto na poslu ne mogu da pokrenem
Mogao si , ali ako nemaš administratorsko pravo, pitanje da li možeš da uopšte uđeš u "AppData" folder, inače "Database.json" je fajl koji sadrži usnimljene naloge.a mogao sam i da kreiram kod kuće pa samo prebacim
jel se liste čuvaju u config ili database?
ima i još nekih tekstualnih fajlova