Pali kad je link objavljen na 1000 foruma :-(''Pali'' filmovi :-(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pali kad je link objavljen na 1000 foruma :-(''Pali'' filmovi :-(
ocekivano.......zato je i stavljena rezerva bas za to.....Panel 3 - Filmovi...Prestao sa radom.
I na iptv ,ne želim za sada da ga imenujem,prodaju mi ove serije ,sve u bocu isto za 3€Pali kad je link objavljen na 1000 foruma :-(
ima nas svakakvih ali jedno sam siguran da taj sigurno nije iz naseg vipa.....ovo radi od nove godine i radice ,videcemo dokle zato nema smisla da bilo sta placas......Ljudi hvala vam puno, pogotovo na mnoštvu serija...
I na iptv ,ne želim za sada da ga imenujem,prodaju mi ove serije ,sve u bocu isto za 3€
Nije on bolestan nego gnjida, pokvarenjak i nitkov od čovjeka, ako se to stvorenje može uopće nazvati čovjekom!Taj što prodaje SF XC je bolestan tip čoveka. Sigurno će postat bogat i slavan. Treba javno objaviti gde to radi i pitat ga zašto je takav. Izgleda da nema drugi posao i ništa drugo nezna.
objavite to javno svugde gde mozete i tacka, samo tako ce se takvima stati na put.Nije on bolestan nego gnjida, pokvarenjak i nitkov od čovjeka, ako se to stvorenje može uopće nazvati čovjekom!
Mo's ti to rodjo objavljivati gdje i kako hoces, neki ljudi su jednostavno gnjide i tu nazalost nema pomoci.objavite to javno svugde gde mozete i tacka, samo tako ce se takvima stati na put.
slazem se u potpunosti, ali ipak mislim da treba objavljivati sve na svim forumima za takve gnjideMo's ti to rodjo objavljivati gdje i kako hoces, neki ljudi su jednostavno gnjide i tu nazalost nema pomoci.
Ovo sa sf_xc i sf_emu je nekakav projekt za javno dobro, onaj koji to sjebe mora biti stvarno gnjida, moje skromno misljenje, al' jbg, ja sam samo stari prdonja.