Top Ekipa, svaka im cast za ovo sto nam omogucavajuhvala dobrim ljudima iz SF vip-a koji to sve odrzavaju i koji su omogucili besplatno gledanje evo puna 5 meseca .......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Top Ekipa, svaka im cast za ovo sto nam omogucavajuhvala dobrim ljudima iz SF vip-a koji to sve odrzavaju i koji su omogucili besplatno gledanje evo puna 5 meseca .......
Bila je odlična ona najviše sam gledao NBA preko nje. Nadamo se da će se vratiti.Nije vise ista lista u pitanju na zalost. I ja sam nju najvise gledao ali stade i ona posle duze vremena...Verujem da cemo je opet videti ukoliko bude bilo moguce, tj ako se pojavi ista.
Ради sf_w. Можда је у том моменту било пуно накачених на листу. Преузмите најновији log фајл и проверите да ли имате најновије податке (user и pass).Da li vam radi sf_w? Jutros je sve funkcionisalo, ali sada odbija. Poz
Sent from my 5024D using Tapatalk
Meni radi. Na njemu je ona stara najbolja lista. Jesi li stavio zadnje log podatke?Da li radi kod vas SF_W?
Kod mene od juče ne radi.