Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Imas pravo, HVALA, na android boxu font je takav, nemoze se videtiRadi novi login, do tebe je sam sad isprobao. Pazi kad ubacujes pass, cetvrto slovo je malo "l", i ja sam imao problem kod ranijih ubacivanja, posto ovaj log i pass bio i ranije.
Pozdrav
Neradi taj Panel zasad, procitaj koji post iznad, cekamo na novi loginZamolo bih ko zna da mi kaze gde mogu skinuti novi login , probao sam na prvoj stranici ali skinem onaj stari inace gledam onaj pod SF_W , pozdrav svima.
Meni nece ni sa velikim ni sa malim i.Radi novi login, do tebe je sam sad isprobao. Pazi kad ubacujes pass, cetvrto slovo je malo "l", i ja sam imao problem kod ranijih ubacivanja, posto ovaj log i pass bio i ranije.
Pozdrav
Prijatelju nije i vec je malo slovo l kao LeskovacMeni nece ni sa velikim ni sa malim i.
Kod mene radeRade li svi ostali osim SF_W ?
isto i kod mene nece kako god da kombiniram neide stavim i malo l i nulu umjesto "o" al dzaba neide pa neideMeni nece ni sa velikim ni sa malim i.
slovo L ali malo l, kao i slovo O ali malo oisto i kod mene nece kako god da kombiniram neide stavim i malo l i nulu umjesto "o" al dzaba neide pa neide