SF XC za android

Učlanjen(a)
11.10.2009
Poruka
28
@boki71

Od pre par dana imam android i naravno, prvo sam ubacio vasu aplikaciju. Što se tiče kvaliteta slike i rada, sve klizi savršeno.
E sad, ne bih hteo da me shvatite kao nezahvalnika, ali imam par sugestija, za koje verujem da će dobro doći i drugim korisnicima.
Naime, da li postoji mogućnost da se u podešavanjima doda opcija izbora OSD-a odnosno skin-a? Naravno, ovo bi podrazumevalo da imate više vrsta skinova, ili za početak bar dva. Default-ni bi bio ovaj koji sada imate, i još jedan, ali sa većim fontom. Ja TV gledam sa 4m od TV-a i iskreno, skoro ništa ne vidim šta piše. Može taj skin biti i malo siromašniji u pogledu sadržaja, ili da ide preko celog ekrana, bez miniTV-a. Može se odraditi da gornje dve trećine ekrana bude kanal lista, a jedna trećiina pri dnu da prikazuje EPG sa trenutnim sadržajem koji se emituje i sadržajem koji tek sledi. Razne varijante su moguće, bitno samo da font bude drastično veći.

Druga stvar se tiče EPG-a. Vidim da ogromna većina kanala ima EPG, a od filmskih nemaju MaxCro Select kanali. Da li postoji mogućnost da se to reši?

S obzirom da sam još uvek u fazi isprobavanja raznih portala, ali i IPTV aplikacija za Android, primećujem da neće baš svaki portal da radi, ima tu caka, neki rade u STB, neki u Stalker, itd? Takođe, za sada vaša aplikacija nema mogućnost dodavanja portala i MAC adrese, jel možda to u novoj verziji koju najavljujete, dodato?

Hvala vam ljudi, živi i zdravi bili...
 
Učlanjen(a)
24.10.2019
Poruka
150
Ljudi, Majstori svaka vam cast na ovaj novi Update, ovo je nesto savrseno i nadam se da ce dugo raditi.
Pozdrav svima i sve najbolje!!!
 
Učlanjen(a)
31.07.2014
Poruka
75
Puno hvala!

Pretpostavljam da su SF_W2 i SF_W3 za sada jos u razvoju posto nema mogucnosti da se i oni dodaju kao racuni u playeru?
 
Učlanjen(a)
24.10.2019
Poruka
150
Pozdrav svima
Nemogu Aplikaciju da instaliran na Firetv Stick posto nece da otvori stranici gde su Alati i prikazuje je ko nesigurnu. Do ove zadnje verzije nije bilo nikakvih problema i sve je odradjivalo bez problema.
Jel ima neko resenje za ovo?
Hvala svima
 
Natrag
Top