Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bravo momci svaka čast pozdrav za vas !ispustio napisati da ce uskoro i za javni deo biti savremenija,opsirnija i kvalitetnija verzija aplikacije....mi je u vipu koristimo vec ......
samo treba citatEvo, potvrdjujem da se filmovi posle nekog vremena resetuju i vracaju na pocetak. Recimo krene film i posle pola sata se resetuje i vrati na pocetak. Problem je vratiti ih na istu tacku gde je film resetovan jer i preko FF(fast forward) se isto resetuje i vraca na pocetak. Mislim da serije to ne rade ili rade redje. ima li neki lek za to ? Do sada je radilo odlicno, ali ovo sam primetio pre par dana. Prakticno filmovi su negledljivi
kod mene isti problem. desava se i sa filmovima i sa serijama. nasumicno. nekad za minutu nekad za 10 minuta.Evo, potvrdjujem da se filmovi posle nekog vremena resetuju i vracaju na pocetak. Recimo krene film i posle pola sata se resetuje i vrati na pocetak. Problem je vratiti ih na istu tacku gde je film resetovan jer i preko FF(fast forward) se isto resetuje i vraca na pocetak. Mislim da serije to ne rade ili rade redje. ima li neki lek za to ? Do sada je radilo odlicno, ali ovo sam primetio pre par dana. Prakticno filmovi su negledljivi
gdje da procitam?samo treba citat
Svaka čast ekipiispustio napisati da ce uskoro i za javni deo biti savremenija,opsirnija i kvalitetnija verzija aplikacije....mi je u vipu koristimo vec ......