Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ovo kosta bar cetvorocifrena suma (u evrima)
Veliki rispekt judi!
Pravljeno je za android.Ako bih gledao na SFVIP player da li treba uneti User Agent i koji, ako može pomoć...
Pogledajte prilog 136825
Opušteno, samo sam pitao za mogućnost da bih gledao na kompu kada sam van kuće, otvara mi listu ali daje "loading failed".Pravljeno je za android.
Kad je @salezli napravio SF Vip plejer svi su tazili da se napravi nesto za android.
Sad kad je napravljeno nesto za android vi hocete da gledate to u SF Vip plejeru.
Stvarno vam se nemoze ugoditi.
ja sam instalirao ali imam jedan problem da ga registujem user ima crticu u sredini dole ali je ja nemam na mome boxu
takodje i na passe treba crtica u sredini dole ali je nemam
da li imate resenje
hvala unapred
Klikni na ovaj link https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nathnetwork.xciptvPozdrav ljudi i veliko hvala na svemu što radite i objavljujete.
Imam problem sa ovom apk na mobilnom, kada je skinem i hoću da instaliram, pita me da li hoću da instalira ažuriranje postojeće aplikacije bez gubitka podataka(nemam pojma koje) i kada kažem da neće da mi installra(druga opcija je odustani).
Ima li neko ideju koja mu to aplikacija smeta pošto imam mnogo tih plejera instalirano pa da ne brišem redom i probam. Hvala