Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kakvi smo to ljudi. Ja stvarno ne mogu da verujem šta je neko u stanju da uradi. STRAŠNO.ma koliko se mi trudili da pomognemo ljudima ,nevredi .ima kretena medju nama......i posle nesto da traje dugacko.....pa nemoze jer smo takvi.....neznam dokle cemo ovo tolerisati dok ne zagasimo......
Pogledajte prilog 138873
da li bi mi jos mnogo sto sta kvalitetnog na koriscenje a sto je nastalo na sf ,ali zbog ovakvih stvari to ne cinimo......mi poklanjamo a kreteni posle preprodaju......
Strašno, pa da li je moguće da ljudima uopšte padne na pamet takva ideja da tuđi trud i rad naplaćuje. Nemam reči. Pozdrav i podrška SF timuma koliko se mi trudili da pomognemo ljudima ,nevredi .ima kretena medju nama......i posle nesto da traje dugacko.....pa nemoze jer smo takvi.....neznam dokle cemo ovo tolerisati dok ne zagasimo......
Pogledajte prilog 138873
da li bi mi jos mnogo sto sta kvalitetnog na koriscenje a sto je nastalo na sf ,ali zbog ovakvih stvari to ne cinimo......mi poklanjamo a kreteni posle preprodaju......
provjeri koju verziju imas ,, inace sve radi superJeli može netko da kaže što se točno dešava s ovim pleyerom neko vrijeme radio ko Doxa a sad ne mogu da se logujem. Da nije promjenjen pasvord iili nešto drugo.