Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ne bi bilo lose da se javi jos neko ako ima ovaj problem....mislim da je problem kod tebe jer barem meni epg uredno ucitava.....serija nema i ne ocekuj loadovace do sutra.......
Jedino da si mjesto 0 stavljao Oboki nemogu se prijavitina v1
znam user i pas i sve upisem ali nece nesto hvala
Kanali idu bez frke samo serije i filmovi aj probam deinstal.pa instal.da vidim pa javim se brzoneznam kako je kod drugih,isprobao kod mene je ok......videcemo sta kazu ljudi ali mislim da je kod tebe problem.....
Isto se desavalo i jucer kod mene, u rublici Strani Filmovi sa prevodom 2020, probavao par Filmova i svaki put posle par minuta film zakoci i pocne ponovo iz pocetka.Meni sa novim logom vrti sve ispočetka jedno minut dva serija ili film sve iznova ima li resenje
Upravo testirao:i kod mene potpuno isti problem!Isto se desavalo i jucer kod mene, u rublici Strani Filmovi sa prevodom 2020, probavao par Filmova i svaki put posle par minuta film zakoci i pocne ponovo iz pocetka.
To je odkako je menjan logo .
Pozdrav
Ne mislim da je izvoljevanje ako razmjenjujemo iskustva u vezi sa javno objavljenom aplikacijom.Predlozicu da se ti filmovi i serije smaknu, imate free tv da gledate jos izvoljevate.